Lenovo Z6 Pro: Τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών και super macro βίντεο

Techblog.gr

Η Lenovo θα παρουσιάσει το επερχόμενο flagship της, Lenovo Z6 Pro, στις 23 Απριλίου στο Πεκίνο. Ένα από τα highlights της συσκευής είναι η νέα κάμερα Hyper Vision που μάθαμε ότι θα διαθέτει τέσσερις φακούς ικανούς να τραβάνε φωτογραφίες των 100MP. Ο κύριος φακός είναι στα 48MP, αλλά δεν έχουμε λεπτομέρειες για τους υπόλοιπους τρεις.

Σήμερα, ο αντιπρόεδρος της Lenovo, Chang Cheng, δημοσίευσε μερικά δείγματα φωτογραφιών που λήφθηκαν με την κάμερα του Lenovo Z6 Pro. Συνολικό ο Chang Cheng κοινοποίησε εννέα φωτογραφίες, τρεις με φυσικό φως, τρεις νυχτερινές λήψεις και τρεις κατά τη διάρκεια της ανατολή/δύσης του ηλίου.

Δεν μπορούμε να κρίνουμε τις συνολικές δυνατότητες της κάμερας του Lenovo Z6 Pro, από μερικά δείγματα. Ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι και οι εννέα φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές, με καλή απόδοση χρωμάτων και αρκετά καλή αποτύπωση λεπτομερειών.

Πέρα από τα δείγματα, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο το οποίο σύμφωνα με τον χρήστη έχει τραβηχτεί με το Lenovo Z6 Pro και επιδεικνύει τις δυνατότητες macro της συσκευής. Αν και δεν είμαστε βέβαιοι κατά πόσο ισχύουν τα λεγόμενα του χρήστη, σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα του βίντεο είναι ενδιαφέρον.

Το Lenovo Z6 Pro είναι ήδη καταχωρημένο στον ιστότοπο της εταιρείας, καθώς και στο JD.com, και αναμένουμε την εκδήλωση στις 23 Απριλίου για να μάθουμε περισσότερα για τη Hyper Vision κάμερα της συσκευής.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος