OnePlus 7 και 7 Pro: Αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά του σύμφωνα με τον OnLeaks

Techblog.gr

Εχθές έγινε leak render βίντεο του OnePlus 7, τo οποίo έδειχνε ότι η συσκευή θα μοιάζει αρκετά με το OnePlus 6T. Επιπλέον, σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές η εταιρεία θα κυκλοφορήσει συνολικά τρεις εκδόσεις του OnePlus 7. Σήμερα, χάρη στον OnLeaks μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα OnePlus 7 και 7 Pro.

Σύμφωνα με τον leakster, τα OnePlus 7 θα ανακοινωθούν στις 14 Μαΐου. Το OnePlus 7 θα έχει επίπεδη οθόνη 6,4 ιντσών με waterdrop notch και διπλές πίσω κάμερες, ακριβώς όπως ο πρόγονος του, το OnePlus 6T. Η κύρια κάμερα θα είναι η Sony IMX586 στα 48MP.

Το OnePlus 7 Pro θα έχει καμπυλωτή οθόνη 6,64 ιντσών χωρίς notch και με pop-up selfie κάμερα. Το smartphone θα έχει τριπλή πίσω κάμερα η οποία θα αποτελείται από μία κάμερα με αισθητήρα 48MP, έναν τηλεφακό και έναν ευρυγώνιο φακό. Αυτό θα κάνει το OnePlus 7 Pro το πρώτο smartphone της εταιρείας με 3 πίσω κάμερες.

Κατά πάσα πιθανότητα, το OnePlus 7 και το OnePlus 7 Pro θα είναι εξοπλισμένα με τον Snapdragon 855 SoC και θα τρέχουν Oxygen OS βασισμένο στο Android 9 Pie. Επίσης, σύμφωνα με προηγούμενο leak, οι συσκευές θα υποστηρίζουν Bluetooth 5.0 και θα κυκλοφορήσει και μία 5G έκδοση.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος