6ο στον κόσμο το 7ο ΓΕΛ Αχαρνών με προπονητή τον Μάσσιμο Τσαλούχο

Η ποδοσφαιρική ομάδα του 7ου ΓΕΛ Αχαρνών ολοκλήρωσε την απίστευτη πορεία της, στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που διεξάγεται στο Βελιγράδι της Σερβίας. Τα παιδιά νίκησαν και έβγαλαν εκτός μεγάλες ομάδες με υποδομές και στήριξη, που βρέθηκαν στην πορεία τους όπως η Γερμανία, η Τσεχία, η Τουρκία, η Κίνα και η Ουγγαρία.

Η τεράστια προσπάθεια των παιδιών μας, που εκπροσώπησαν την χώρα, μας έφερε στην κατάκτηση της 6ης θέσης στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Ένας απίστευτος άθλος των παιδιών και όλων των ανθρώπων που πίστεψαν και στάθηκαν στο πλευρό αυτών των παιδιών και έκαναν όλο τον κόσμο να μιλά για την Ελλάδα και τις Αχαρνές.


Τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 3:00 π.μ., η ομάδα της καρδιάς μας, που μας έκαναν υπερήφανους επιστρέφουν στην πατρίδα μας. Χρέος μας να σταθούμε στο πλευρό τους και να καλωσορίσουμε τους Νικητές μας.


Οι άνθρωποι που πίστεψαν σε αυτά τα παιδιά πρώτα από όλους, ήταν ο Προπονητής τους Μάσσιμος Τσαλούχος και η Διευθύντρια του σχολείου, Κυριακή Μαύρου. Μετά από μια καταπληκτική πορεία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σχολικού Ποδοσφαίρου με 17 συνεχόμενες νίκες και την πρώτη θέση στον όμιλό τους, ήξεραν πως αυτά τα παιδιά έχουν ψυχή και θα τα καταφέρουν…όπως και έγινε. Μια ομάδα δεμένη και αγαπημένη σαν γροθιά που πίστεψε και έκανε πραγματικότητα το ανέφικτο.



«Τα  παιδιά δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη το μέγεθος της επιτυχίας τους μιας και ήταν προσηλωμένα στο καθήκον τους και στα παιχνίδια». «Δεν είναι μόνο μια ομάδα, είναι μια οικογένεια», μας δήλωσε ο Προπονητής τους Μάσσιμος Τσαλούχος.


Η ομάδα του 7ου ΓΕΛ Αχαρνών αποτελείται από τους:


Παντελή Αδαμόπουλο, Γεώργιο Ζαχαρό, Ιωάννη Καλουτζή, Αναστάσιο Καζαντζίδη, Παναγιώτη Κοκκοράκη, Ευστάθιο Κωνσταντινίδη, Ιωάννη Μιχαηλίδη, Ιωάννη-Στυλιανό Μουστάκα, Νικόλαο Μπίστα, Ευστάθιο Πάλμο, Βελισσάριο Παππά, Ευάγγελο Πουρσανίδη, Γεώργιο Σαββουλίδη, Αντώνιο Σύρμα, Αναστάσιο Τσαλούχο, Θεοφάνη Χειλετζάρη, Ιωάννη Χειλετζάρη, Γεώργιο Χολίδη.


Όλοι οι κάτοικοι των Αχαρνών αγκάλιασαν την ομάδα, πίστεψαν και στήριξαν όλες αυτές τις ημέρες τα παιδιά. Αυτά τα παιδιά που έδειξαν σε όλους μας πως είναι να πιστεύεις και να αγωνίζεσαι απέναντι σε μεγάλες ομάδες με μόνο σκοπό να πετύχεις τον στόχο σου. Και τον πέτυχαν κάνοντας μας όλους να νοιώσουμε τόση χαρά, τόση υπερηφάνεια και να καταλάβουμε ότι με θέληση ψυχής όλα γίνονται.

Η πορεία σας ήταν εξαιρετική. Συγχαρητήρια σε όλους. Ευχόμαστε να έχετε από εδώ και εμπρός την στήριξη και την βοήθεια όλων. 


ΑΧΑΡΝΑΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση