Πρόσκληση στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μελίνας Τούντα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών

Το Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών (Λεωφ. Φιλαδελφείας 87 και  Μπόσδα, τηλ. 213-2072300-2), θα παρουσιαστεί το 7ο βιβλίο της Μελίνας Τούντα, με τίτλο: «Γκρίζος Αέρας» που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Ζενίθ».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:


1.  Δήμητρα Καλογράνη – εκπαιδευτικός.

2. Μίνα Ταβουλάρη – αρχαιολόγος και blogger – δημιουργός της ομάδας «Βιβλιόφιλοι όλων των λαών ενωθείτε».

3.  Η Λουΐζα Φρέρη – αναγνώστρια

4.  Η Δήμητρα Φωτοπούλου – ηρωίδα του βιβλίου.


Η Κέλλυ Κουνάκη θα ερμηνεύσει τραγούδια εμπνευσμένα από το θέμα του βιβλίου σε στίχους της Μελίνας Τούντα και μελοποιημένους από τον συνθέτη Μάνο Πιπεράκη.


Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Λίγα λόγια για το βιβλίο και την συγγραφέα: 


Το βιβλίο πραγματεύεται τα γεγονότα που έζησε η ηρωίδα του, Δήμητρα Φωτοπούλου, όταν βρέθηκε υπόδικη στις φυλακές των Διαβατών με την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρημάτων κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Έμεινε έναν ολόκληρο χρόνο στη φυλακή περιμένοντας να οριστεί δικάσιμος προκειμένου να αποδείξει την αθωότητας της.

Δίκαια ή άδικα πέρασε από τόσες συμπληγάδες;


«Γκρίζος Αέρας». Το νέο καθηλωτικό μυθιστόρημα της Μελίνας Τούντα που στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα τα οποία βίωσε η Δήμητρα Φωτοπούλου, μητέρα δυο παιδιών. Ένα ψυχολογικό θρίλερ που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα.

Η Μελίνα Τούντα γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίων ξένων γλωσσών σε περιοχές της Αττικής. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

ΑΧΑΡΝΑΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση