iPhone XI: Διέρρευσε φωτογραφία που δείχνει το μεσαίο frame panel

Techblog.gr

Οι διαρροές για το iPhone XI, συνεχίζονται. Αυτή την φορά είδαμε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται το μεσαίο frame panel του κινητού.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε το μεσαίο frame panel του iPhone XI, το οποίο ταιριάζει με τα σχέδια που είχαν διαρρεύσει πριν λίγο καιρό.

Το μεσαίο frame, είναι το κεντρικό κομμάτι του τηλεφώνου, το οποίο συγκρατεί όλα τα μέρη του, όπως την motherboard, την μπαταρία και την οθόνη. Ο σχεδιασμός του κομματιού που βλέπουμε, δείχνει πως το iPhone XI, θα έχει τρεις κάμερες, οι οποίες θα είναι στο πάνω αριστερά μέρος του smartphone. Όπως φαίνεται, υπάρχουν τρία κυκλικά κοψίματα τα οποία προορίζονται για τις κάμερες ultra-wide και telephoto, ένα τετράγωνo που μάλλον θα είναι για το LED flash κι ένα το οποίο μάλλον προορίζεται για αισθητήρα 3D.

Στο κέντρο του, υπάρχει ένα μεγάλο κενό, το οποίο ίσως αφορά τη ασύρματη φόρτιση. Για να αποκτήσουμε καλύτερη εικόνα χρήστης του Weibo, δημιούργησε renders τα οποία βασίζονται στις φήμες που έχουμε ακούσει έως τώρα. Μπορείτε να τα δείτε στην πρώτη εικόνα.

Επίσης κι ο Ben Geskin, δημοσίευσε στο Twitter, την φωτογραφία με το γνήσιο panel και δίπλα, μία εικόνα custom render στα οποία επίσης μπορούμε να δούμε, πως μοιάζει μέχρι στιγμής το iPhone XI.

Πώς σας φαίνεται;

Πηγή

Techblog.gr

Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου