OnePlus 7: Case renders προδίδουν απουσία notch αλλά τριπλή κάμερα

Techblog.gr

Το OnePlus 7 είναι το ένα από τα μεγάλο smartphone που αναμένεται να έρθει στην αγορά και όπως όλες οι ναυαρχίδες κάθε εταιρείας έτσι και αυτή δεν ξέφυγε από την μάστιγα των leaks και των renders.

Το τελευταίο render είναι για τις θήκες που θα περιβάλουν το OnePlus 7 και σύμφωνα με αυτές το smartphone θα διαθέτει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος ενώ το notch τύπου σταγόνας που είδαμε στο OnePlus 6 δηλώνει απών. Με την απουσία του notch όλα δείχνουν πως το smartphone θα διαθέτει pop-up selfie κάμερα.

Η SIM κάρτα μεταφέρθηκε στο κάτω μέρος του smartphone δίπλα από την USB-Type C θύρα, το ηχείο και το μικρόφωνο ενώ το power button όπως και το κουμπί της αυξομείωσης της έντασης του ήχου έχουν τοποθετηθεί στο δεξί μέρος του σκελετού. Το headphone jack απουσιάζει από ένα ακόμη smartphone της OnePlus, δεν προκαλεί όμως εντύπωση αφού απουσίαζε και από το προηγούμενο 6T μοντέλο με το fingerprint scanner κάτω από την οθόνη.

Snapdragon 855 μάλλον θα ενσωματωθεί στο OnePlus 7 μαζί με 8GB ή 12GB μνήμης RAM την ώρα που στον αποθηκευτικό χώρο θα συναντήσουμε 128GB ή 256GB. Μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh, και 44W Warp Charge, αναμένεται να δώσουν το παρών ενώ ο χρήστης θα αλληλεπιδρά με 6,5 ίντσες Full HD τύπου AMOLED οθόνη.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης