PowerBeats 4: Ασύρματα ακουστικά με H1 Chip a la Apple Airpods

Techblog.gr

Έμπιστες πηγές που επικαλείται το CNET, αναφέρουν ότι η Beats, η θυγατρική εταιρία της Apple μέσα στον Απρίλιο θα ανανέωση τα Bluetooth sport ακουστικά της.

Ο λόγος για τα Powerbeats 4 που πιθανώς θα έρθουν έναν μήνα μετά την ανακοίνωση των AirPods 2gen των όποιων ο προκάτοχος είναι από τα πιο δημοφιλή αν όχι το πιο δημοφιλές Bluetooth σετ ακουστικών.

Τα φημολογούμενα PowerBeats 4 θα μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά με τα νέα Airpods, όπως την ενσωμάτωση του H1 chip για βελτιωμένες απόδοσης σε θέματα μπαταρίας και την hands-free ενεργοποίηση της Siri. Ενώ λέγεται ότι θα είναι αδιάβροχα.

Η ειδοποιός διαφορά των νέων PowerBeast 4 με το τωρινό μοντέλο PowerBeats 3 θα είναι ότι πλέον θα είναι πραγματικά ασύρματα, δηλαδή δεν θα υπάρχει κανένα καλώδιο για την μεταξύ τους συνδεσμολογία.

Όσον αφορά την τιμολόγηση τους δεν έχουμε κάποια πληροφορία, αλλά έχοντας υπόψη τα 159 ευρώ για την απλή έκδοση των Airpods και τα 199 ευρώ που ζητάει η έκδοση με την ασύρματη θήκη φόρτισης. Με βάση τα παραπάνω οι τιμή τους δεν θα απέχει κατά πολύ από αυτήν των Airpods.

Αν οι παραπάνω τιμές σας ακούγονται εξωφρενικές για ακουστικά bluetooth, ρίξτε μια ματιά στα Redmi AirPods που θα κοστίζουν 13 ευρώ!

Πηγή

Techblog.gr

Απόστολος Τιγγερίδης