OnePlus 7: Διέρρευσαν renders με τριπλή πίσω κάμερα και pop-up selfie

Techblog.gr

Μερικές κινεζικές ιστοσελίδες δημοσίευσαν φήμες, και leak για το OnePlus 7, το επερχόμενο flagship της OnePlus. Αυτά δεν είναι τα πρώτα renders της συσκευής που εμφανίζονται, αφού έχει κυκλοφορήσει και ένα 360 video.

Σύμφωνα με τα νέα renders, το OnePlus 7 θα κυκλοφορήσει σε 3 διαφορετικά χρώματα, πράσινο, μωβ, και μπλε, όλα τους με μαύρο gradient. Στις εικόνες η πίσω πλευρά της συσκευής έχει 3 κάμερες σε κάθετη διάταξη οι οποίες δεν είναι ομοιόμορφα τοποθετημένες. Παρατηρούμε ότι ο τελευταίος φακός βρίσκεται αρκετά πιο κάτω από τον μεσαίο, και θέλουμε να πιστεύουμε πως ενδιάμεσα υπάρχει ένας φακός για periscope zoom. Ωστόσο, η OnePlus δύσκολα θα υιοθετούσε την προς στιγμήν “πρωτόγονη” τεχνολογία της OPPO.

Φυσικά το ενδιαφέρον στοιχείο στις φωτογραφίες είναι η pop-up selfie κάμερα, η οποία ταιριάζει με προηγούμενα renders που είχαν κυκλοφορήσει. Αν η εταιρεία υιοθετήσει αυτό το χαρακτηριστικό, τότε αναμένουμε ότι η συσκευή θα έχει 6,5 ίντσες full HD AMOLED οθόνη, χωρίς καθόλου notch ή hole punch.

Επιπλέον, περιμένουμε το OnePlus 7 να έχει τον Snapdragon 855, οι πίσω κάμερες να είναι 40MP+20MP+5MP ή 48MP+20MP+5MP, και σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, η selfie κάμερα θα είναι 16MP. Η συσκευή ίσως να κυκλοφορήσει με 8GB ή 12GB RAM, και 128GB ή 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης αντίστοιχα.

Το OnePlus 7 κατά πάσα πιθανότητα θα έχει 4.000mAh, 44W Warp Charge, και Android 9.0 Pie. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα τρία χρώματα που εμφανίστηκαν στα renders τα έχουμε δει στο παρελθόν σε αντίστοιχα leaks. Ωστόσο, η OnePlus πάντα κυκλοφορεί τις συσκευές της σε μαύρο και άσπρο, ενώ σε εάν κυκλοφορήσουν σε άλλες αποχρώσεις, τότε αυτές αποτελούν συλλεκτικές εκδόσεις. Οπότε, είναι αρκετά απίθανο το OnePlus 7 να κυκλοφορήσει σε αυτά τα χρώματα, διότι δεν ταιριάζουν καθόλου στο προφίλ της εταιρεία.

Όπως και να έχει μένουν τουλάχιστον 6 εβδομάδες πριν η OnePlus ανακοινώσει το OnePlus 7 επίσημα. Το μόνο που μας απομένει είναι να περιμένουμε μέχρι τότε, και να δούμε κατά πόσο τα renders, και τα 360 video συμφωνούν με τα σχέδια της OnePlus.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος