ZTE Axon S: Renders αποκαλύπτουν slider σχεδιασμό με κάμερα στο πλάι

Techblog.gr

Σήμερα εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα Notebook Italia online μερικά renders, τα οποία παρουσιάζουν το ZTE Axon S, μία συσκευή που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Σύμφωνα με τα renders το smartphone θα έχει slider σχεδιασμό, και το πίσω μέρος της συσκευής αποκαλύπτει τις μπρος και πίσω κάμερες.

Τον τελευταίο χρόνο έχουμε δει διάφορους δημιουργικούς τρόπους με τους οποίους οι εταιρείες προσπαθούν να αυξήσουν το screen-to-body ratio, από hole-punch στις οθόνες, μέχρι sliding μηχανισμούς. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτούς τους μηχανισμούς να λειτουργούν οριζόντια, και να κρύβουν όχι μόνο τις μπροστά κάμερες, αλλά και τις πίσω.

Σύμφωνα με το Notebook Italia, οι τρεις πίσω κάμερες θα είναι η κύρια 48 megapixel, έναν δευτερεύοντα αισθητήρα 19 megapixel, και έναν τρίτο φακό που θα προσφέρει 5x οπτικό ζουμ. Επιπλέον, τα renders υποδεικνύουν ότι μία από τις κάμερες θα έχει ένα ρυθμιζόμενο διάφραγμα f / 1,7-2,4 και η άλλη f / 3,8. Βάση με όσα γνωρίζουμε έως τώρα το ZTE Axon S θα έχει OLED οθόνη, και τα renders δείχνουν ότι θα είναι 5G συσκευή. Αν αυτό ισχύει, θα είναι το δεύτερο 5G smartphone της ZTE, αφού μόλις τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσε το ZTE Axon 10 Pro 5G.

Προς στιγμήν δεν είναι γνωστό πότε το ZTE Axon S θα κυκλοφορήσει, σε ποιες χώρες, και πόσο θα κοστίζει. Στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε αν η εταιρεία εργάζεται στη συγκεκριμένη συσκευή αυτή τη στιγμή. Κι αυτό διότι μπορεί τα παραπάνω renders να είναι δημιούργημα κάποιου designer, βασισμένα σε διάφορες φήμες.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος