Ενημέρωση από τα Αχαρναϊκά Νέα

Όπως όλοι σας γνωρίζετε βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και σε δύο σχεδόν μήνες θα βρεθούμε μπροστά στην κάλπη, έχοντας όλοι μας την τύχη των Αχαρνών στα χέρια μας.


Τα Αχαρναϊκά Νέα δέχονται από πολλούς υποψήφιους Δημάρχους αλλά και Δημοτικούς συμβούλους, διαφόρων παρατάξεων, ενημερώσεις για να δημοσιευτούν στο ηλεκτρονικό μας έντυπο.


Θέλοντας κι εμείς να συμβάλουμε στην καλυτέρευση αυτού του τόπου προσπαθούμε να ανεβάζουμε κάθε ενημέρωση που δεχόμαστε στο e-mail μας.


Ζητούμε την κατανόησή σας αν κάποιοι από εσάς δεν έχετε δει ακόμα να δημοσιεύσουμε αυτά που μας έχετε στείλει, ο λόγος είναι ότι δεχόμαστε πάρα πολλά μηνύματα και e-mail. Μέχρι τις εκλογές θα έχουμε προσπαθήσει να τα δημοσιεύσουμε όλα όσα είναι ευπρεπή και δεν προσβάλουν κανέναν.


Πολλοί υποψήφιοι μας ρωτάτε στα μηνύματά σας ποιο είναι το κόστος για να γίνει μια ανάρτηση στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας – Αχαρναϊκά Νέα.


Τα Αχαρναϊκά Νέα θέλουν να γνωστοποιήσουν ότι ουδέποτε πήραν χρήματα για δημοσιεύσεις, στο ηλεκτρονικό μας έντυπο ούτε παλαιότερα, ούτε και σήμερα από κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο ή από Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Οι δημοσιεύσεις μας είναι και θα είναι δωρεάν όταν έχουν ως σκοπό την σωστή ενημέρωση του κόσμου.


Γνώμονας μας και πιστεύω μας ήταν, είναι και θα είναι το καλύτερο για την πόλη μας και τους συνδημότες μας. Θέλουμε και προσπαθούμε να αναδείξουμε τον πολιτισμό και την ποιότητα του τόπου μας και των ανθρώπων που κατοικούν εδώ στις «ΑΧΑΡΝΕΣ».


Ευχόμαστε σε όλους τους Υποψήφιους Δημάρχους, αλλά και σε όλους τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους καλή επιτυχία στον αγώνα τους.


Με εκτίμηση η ομάδα των «Αχαρναϊκών Νέων»

www.acharnaika-nea.blogspot.com

ΑΧΑΡΝΑΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση