Οι εφαρμογές Android, έρχονται στα Windows 10

Techblog.gr

Η Microsoft, ετοιμάζεται να φέρει τις εφαρμογές Android στα Windows 10 και είναι αρκετοί εκείνοι, που περιμένουν πώς και πώς για αυτή την στιγμή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft, η εταιρεία τις τελευταίες μέρες δοκιμάζει κάποιες αναβαθμίσεις του Your Phone app για τα Windows 10. Ταυτόχρονα, κυκλοφορεί την εφαρμογή στην BETA έκδοση, προκειμένου όσοι χρήστες έχουν πρόσβαση, να μπορέσουν να δοκιμάσουν την εφαρμογή.

Το Your Phone app, επιτρέπει στον χρήστη να έχει την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή και μαζί με αυτό, τις εφαρμογές Android που επιθυμεί. Επί της ουσίας, πρόκειται για mirroring της οθόνης του κινητού στον υπολογιστή.

Για να μπορέσει κάποιος να λάβει μέρος στην Beta, θα πρέπει ο υπολογιστής του να έχει Windows 1803 build (ή και νεότερο)  και το λογισμικό της συσκευής του να είναι Android 7.0 (ή και νεότερο). Ο υπολογιστής, θα πρέπει για την ώρα να υποστηρίζει το “Bluetooth with Low Energy Peripheral mode”, καθώς είναι και ο μόνος τρόπος σύνδεσης μέχρι στιγμής του Your Phone app και του υπολογιστή.

Επίσης για την ώρα οι συσκευές που υποστηρίζουν το σύστημα, είναι τα smartphones: Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+. Σύντομα όμως, θα προστεθούν κι άλλα μοντέλα smartphone και φυσικά υπολογιστών.

Πηγή  

Techblog.gr

Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου