Το δρόμο της φυλακής πήρε ο 40χρονος από τις Β. Σποράδες που ασέλγησε στην κόρη του

Στη φυλακή οδηγήθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτκή και εισαγγελέα ο 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες της 36χρονης συζύγου του, ασέλγησε σε βάρος της 12χρονης κόρης του σε νησί των Σποράδων Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά έπεσε σε αντιφάσεις. Αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA της πιτζάμας του κοριτσιού, για να αποδειχτεί αν όσα καταγγέλλει η σύζυγος έχουν βάση.

Ειδικότερα στη απολογία του στον ανακριτή είπε πως είναι αθώος, ενώ έπεσε σε αντιφάσεις λέγοντας αρχικά πως εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα είναι συχνοί οι καβγάδες με τη γυναίκα του. Για το σωματικό υγρό που βρέθηκε στην πιζάμα της κόρης του και εστάλη για εργαστηριακή εξέταση είπε ότι τρεις ημέρες πριν την καταγγελία, είχε συνευρεθεί ερωτικά με τη σύζυγο του, αφήνοντας γενετικό υλικό πάνω στη πιτζάμα της.

Μάλιστα είπε ότι επειδή η γυναίκα και η κόρη του έχουν σχεδόν ίδια σωματική διάπλαση, η ανήλικη φόρεσε το παντελόνι της πιζάμας της μητέρας της και γι’ αυτό βρέθηκαν υγρά στο ρούχο του παιδιού…Επίσης απέδωσε το γεγονός ότι έβλεπε συχνά ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου στη διαμάχη που είχε με τη 36χρονη σύζυγο του, η οποία όπως ισχυρίστηκε ήθελε να τον αφήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι γυναίκα πήρε τα δύο παιδιά της και μετακόμισαν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη σε συγγενείς της, χωρίς την προοπτική επιστροφής στο νησί των Β. Σποράδων, επιμένοντας στα όσα έχει καταγγείλει εναντίον του συζύγου της και φοβούμενη τον διασυρμό στη μικρή κοινωνία του νησιού.

Η 12χρονη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχει ακόμα κληθεί να δώσει κατάθεση στις δικαστικές αρχές. Αυτό όμως θα γίνει τις επόμενες ημέρες με την συνδρομή ειδικού παιδοψυχολόγου, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ολοκλήρωση της δικογραφίας.

Υπενθυμίζεται ότι του αλλοδαπού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ασέλγεια μεταξύ συγγενών σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή πλημμεληματικού χαρακτήρα και μετά την απολογία του οδηγήθηκε στις φυλακές Λάρισας.

ΠΗΓΗ: thenewspaper.gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση