Γιάννης Βεντούρας: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών με την Λαϊκή Συσπείρωση

Μην με σταυρώσεις… Ψήφισέ με

Αγαπητοί μου φίλοι στο Μενίδι και σε όλη την Ελλάδα,


Θέλω να σας ενημερώσω ότι στις επόμενες εκλογές θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.


Η πρόσκληση που μου έκαναν να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο, πλάι σε ανθρώπους αγωνιστές, όχι μόνο αισθάνθηκα ότι με τιμά, αλλά ένοιωσα ότι είναι υποχρέωσή μου να ανταποκριθώ στο κάλεσμα των κομμουνιστών και να συμπορευτώ μαζί τους.


Αποφάσισα να συστρατευτώ στη μάχη των εκλογών με στόχο να εκλεγούν παντού, στους δήμους και στις περιφέρειες, περισσότεροι αγωνιστές, περισσότεροι κομμουνιστές.


Σας καλώ να δώσετε και σεις την μάχη σας, για να φτάσουν όσο γίνεται σε περισσότερα χέρια τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ τον σταυρό σας. Δεν αφορούν πρόσωπα οι εκλογές.


Οι εκλογές πάντα αφορούν επιλογή πολιτικών προγραμμάτων. Αφορούν τις πολιτικές που εφαρμόζονται για την εγκληματικότητα, τα σχολεία, τις συγκοινωνίες, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την διαχείριση των απορριμμάτων, την αντιπλημμυρική, αντιπυρική και αντισεισμική προστασία, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, τις σχέσεις της τοπικής διοίκησης με τους εργολάβους και τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Αφορούν όλες τις πτυχές (οικονομικές, πολιτιστικές κλπ) της ζωής μας.


Για να αγωνιστούμε, κόντρα σε όλες τις πολιτικές που μας έφεραν ως εδώ, ΖΗΤΑΩ να ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, όχι μόνο στον δήμο που είμαι υποψήφιος, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Ζητάω να ρίξετε στις κάλπες τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, ανεξάρτητα σε ποιο δήμο ανήκετε, αν ψηφίζετε στην Δράμα, στην Πάτρα ή στο Ηράκλειο.

Όπου εκλέγεται ένας υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης, είναι σαν να εκλέγομαι εγώ.


Όπου εκλέγεται ένας κομμουνιστής είναι σαν να εκλέγεσαι εσύ!


Μενίδι 5/3/2019

Γιάννης Βεντούρας

Οικονομολόγος-Συγγραφέας

Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ δήμου Αχαρνών

ΑΧΑΡΝΑΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση