Μ. Σπυράκη: Οι αγορές προεξοφλούν κυβέρνηση Μητσοτάκη (video)

Μ. Σπυράκη: Οι αγορές προεξοφλούν κυβέρνηση Μητσοτάκη (video)

Στην έκδοση του 10ετούς ομολόγου αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, σημειώνοντας ότι οι αγορές προεξοφλούν την κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τις εκλογές και πως η έκδοση του ομόλογου είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Η κ. Σπυράκη αναφέρθηκε και στην επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης, το οποίο δέχθηκε επίθεση με μολότοφ από κουκουλοφόρους το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Η ίδια καταλόγισε απουσία σχεδιασμού στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί είναι απροστάτευτοι, η κοινωνία είναι φοβισμένη, η κυβέρνηση δείχνει ανοχή στους μπαχαλάκηδες και έχει ακέραια την ευθύνη για τα επεισόδια που συμβαίνουν στη χώρα.

Σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις της κ. Γεροβασίλη, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ απάντησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά περισσότερα από τέσσερα χρόνια και λίγη αυτοκριτική από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα ήταν απαραίτητη.

Σε ερώτηση για αυτά που συμβαίνουν στη Λέσβο με τον σταυρό, η κ. Σπυράκη απάντησε ότι «η ΝΔ επιδεικνύει ευαισθησία στα θρησκευτικά φρονήματα των πολιτών και στα θρησκευτικά σύμβολα, διχαστικοί σταυροί δεν υπάρχουν».

Ακόμη, έκανε λόγο για την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην έκδοση δεκαετούς ομολόγου, λέγοντας ότι οι αγορές προεξοφλούν την κυβέρνηση Μητσοτάκη και το ομαλό πολιτικό περιβάλλον στο οποίο στοχεύει και με βάση αυτό το σκεπτικό είναι κίνηση στη σωστή κατεύθυνση.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Ευθυμίου

www.ert.gr

Βιβή Παπαστεφάνου
image}

Αφήστε μια απάντηση