Πολιτική κόντρα στην ΕΡΤ για την πρωτόδικη καταδίκη του Ν. Γεωργιάδη (video)

Πολιτική κόντρα στην ΕΡΤ για την πρωτόδικη καταδίκη του Ν. Γεωργιάδη (video)

Με εκατέρωθεν ανακοινώσεις, κυβέρνηση και ΝΔ συνεχίζουν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την υπόθεση πρωτόδικης καταδίκης του πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων στη Μολδαβία.

Για προκλητική κάλυψη του συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη και αποσιώπηση της είδησης από μερίδα των ΜΜΕ κάνει λόγο το Μαξίμου.

Επιχείρηση πολιτικής εκμετάλλευσης καταλογίζει στην κυβέρνηση η ΝΔ, διευκρινίζοντας ότι ο κύριος Γεωργιάδης δεν έχει κανένα κομματικό αξίωμα.

Πολιτική αντιπαράθεση για το θέμα σημειώθηκε και στην ΕΡΤ ανάμεσα στην Όλγα Γεροβασίλη και τον Μάκη Βορίδη.

Διαφωνία και κόντρα Γεροβασίλη – Βορίδη υπήρξε για την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή FOCUS, με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη να δηλώνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάει μάρτυρας σε υπόθεση παιδεραστίας, και τον κ. Βορίδη να επαναλαμβάνει πως το πρώην στέλεχος δεν έχει καμία σχέση ούτε με το κόμμα ούτε με τον πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ πήρε και αποστάσεις από τις δηλώσεις του κ. Αυγενάκη περί σκευωρίας. Παρέπεμψε δε στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ.

Την Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε πέντε ερωτήματα στα οποία οφείλει να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης, καλώντας τον να σταματήσει να κρύβεται λέγοντας ότι, αφού πρώτα στήριξε τον κ. Γεωργιάδη με όλες του τις δυνάμεις, μετά την κοινωνική κατακραυγή προσπαθεί να υποβαθμίσει την καταδίκη του για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων επί πληρωμή, κάνοντας λόγο για «προσωπική υπόθεση».

Ρεπορτάζ: Κ. Σκουλάς
Πηγή: ΕΡΤ1

www.ert.gr

Μπέττυ Σαβούρδου
image}

Αφήστε μια απάντηση