Xiaomi Mi 9: Ξεπούλησε μέσα σε 53 δευτερόλεπτα, στο πρώτο flash sale

Μετά από εβδομάδες με teasers και φήμες, τελικά η Xiaomi αποκάλυψε το Mi 9, και στις 20 Φεβρουαρίου ξεκίνησε να το πουλάει στην Κινέζικη αγορά. Εχθές, στις 26 Φεβρουαρίου, η Xiaomi ξεκίνησε ένα flash sale για τη συσκευή, η οποία ξεπούλησε σε χρόνο ρεκόρ.

Το flash sale για το Xiaomi Mi 9 ξεκίνησε νωρίς το πρωί, και μόλις 53 δευτερόλεπτα από την έναρξη της προσφοράς, η εταιρεία δημοσίευσε την παραπάνω εικόνα στο Weido. Η συσκευή είχε ξεπουλήσει, δεν είχε μείνει ούτε δείγμα του Xiaomi Mi 9 στην αγορά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Xiaomi Mi 9 έρχεται με ένα σετ τριών καμερών, και η κύρια κάμερα του έχει αισθητήρα 48 MP. Επίσης, έχει UD fingerprint scanner, Snapdragon 855, 3.300mAh μπαταρία με λειτουργία γρήγορης φόρτισης, και οθόνη AMOLED στις 6,5 ίντσες και αναλογία 19:6. Όσον αφορά τις μνήμες η συσκευή βγαίνει σε δύο εκδόσεις με 6 GB ή 8 GB μνήμη RAM και 64 GB ή 128 GB αποθηκευτικό χώρο, αντίστοιχα.

Η Xiaomi δεν ανακοίνωσε πόσες συσκευές πουλήθηκαν, μέσα σε 53 δευτερόλεπτα, αλλά το θεωρούμε απόλυτα λογικά αν αναλογιστούμε την ιδιαίτερα χαμηλή τιμή του Xiaomi Mi 9. Η μικρή έκδοση του κοστίζει 449 € και η μεγαλύτερη έκδοση μόλις 499 €. Σε κάθε περίπτωση, η Xiaomi θα ξεκινήσει πάλι τη διάθεση του Mi 9 μέσα στις αρχές Μαρτίου. Οπότε, όποιος το έχει προπαραγγείλει λίγη υπομονή ακόμα.

Πηγή

The post Xiaomi Mi 9: Ξεπούλησε μέσα σε 53 δευτερόλεπτα, στο πρώτο flash sale appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Χάρης Αναγνωστόπουλος