Ο Δημήτρης Μανιδάκης Ταξίαρχος ε.α. μαζί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό για έναν Υπερήφανο Δήμο

Ο Δημήτριος Μανιδάκης Ταξίαρχος ε.α. στο πλευρό του Υποψήφιου Δήμαρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού για να ξαναγίνουν οι Αχαρνές ένας υπερήφανος Δήμος.


Ο Δημήτρης Μανιδάκης με την πείρα του στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αποκτηθείσα στο Σώμα θα συμβάλλει τα μέγιστα στην κοινή προσπάθεια για τη δημιουργία και κατάθεση προτάσεων, αλλά και στον σχεδιασμό ενός ευρύτερου πλαισίου στο οποίο οφείλει ο Δήμος να δραστηριοποιηθεί.


Το πρόβλημα αναγνωρίζεται από όλους τους πολίτες των Αχαρνών, αλλά αυτό δεν είναι παρά μόνο το πρώτο βήμα. Απαιτούνται υλοποιήσιμες προτάσεις και τεχνογνωσία, την οποία αποδεδειγμένα διαθέτει ο συγκεκριμένος υποψήφιος.


Εδώ και πολύ καιρό ο Σπύρος Βρεττός έχει θέσει το ζήτημα της πάταξης της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας σε θέμα πρώτης γραμμής, προκειμένου οι Αχαρνές να γίνουν ξανά ένας ασφαλής Δήμος. 

Άλλωστε είναι κοινή απαίτηση της τοπικής κοινωνίας η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, καθώς η κατάσταση μοιάζει να έχει φτάσει στο χειρότερο σημείο της, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα.



ΑΧΑΡΝΑΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση