Μανιάτης: Ανοιχτός σε μετεκλογικές συνεργασίες με προοδευτικό πρόσημο (audio)

Μανιάτης: Ανοιχτός σε μετεκλογικές συνεργασίες με προοδευτικό πρόσημο (audio)

Δεκάλογο προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας θα θέσει το ΚΙΝΑΛ στις πολιτικές δυνάμεις που θα αναδειχθούν από τις κάλπες με στόχο την κυβερνητική συνεργασία υπό όρους μετά τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές υποστήριξε ο κ. Γιάννης Μανιάτης βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή «Αναμενόμενα και Μη» με την Κωνσταντίνα Δημητρούλη και τον Γιώργο Πίκουλα ο κ. Μανιάτης δήλωσε ότι το ΚΙΝΑΛ θα θέσει κατ’ αρχάς πριν από τις εκλογές στη διάθεση των πολιτών έναν δεκάλογο προοδευτικών μεταρρυθμίσεων και προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας προκειμένου να μας ψηφίσουν και εν συνεχεία το ίδιο αυτό σχέδιο διακυβέρνησης θα το θέσουμε και στο πρώτο, δεύτερο ή  τρίτο κόμμα που θα αναδειχθεί μετά τις εκλογές προκειμένου να αναζητηθούν συνεργασίες εφόσον φυσικά οι πολίτες καταστήσουν το Κίνημα Αλλαγής ρυθμιστικό παράγοντα.

Ο ίδιος σημείωσε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα απαντήσει στο ερώτημα με ποιον αλλά πως θα κυβερνηθεί η χώρα διότι αυτό είναι που ενδιαφέρει τον πολίτη και το ΚΙΝΑΛ δεσμεύεται να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να κυβερνηθεί η χώρα με προοδευτικό τρόπο. Το πολιτικό δίλημμα σύμφωνα με τον κ. Μανιάτη είναι ξεκάθαρο οι Έλληνες θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε πολιτικές διχασμού και συντήρησης έτσι όπως εκφράζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ ή θέλουν μία Ελλάδα εθνικής ενότητας και προοδευτικής διακυβέρνησης που εκφράζει το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ;

Ο ίδιος λοιπόν κατέληξε ότι «εμείς ως ΚΙΝΑΛ λοιπόν βάζουμε το πολιτικό δίλημμα όποιος από οπουδήποτε θέλει να κυβερνήσει, να αναλάβει ευθύνες στη βάση του προοδευτικού προγράμματος μας, εμείς θα συζητήσουμε για το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Δημητρούλη

www.ert.gr

ertweb
image}

Αφήστε μια απάντηση