Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου οι ΠΥΞ ΛΑΞ στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Βινύλιο”

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας δυο δικά μας παιδιά από το Μενίδι, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στις 00:15 είναι καλεσμένοι στο «Βινύλιο» του ΣΚΑΪ, για μια μουσική βραδιά γεμάτη τραγούδια, νοσταλγία, συναισθήματα…


Οι ΠΥΞ – ΛΑΞ, Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια που θα έχουν επιλέξει μέσω μηνυμάτων τους στη σελίδα του «Βινυλίου» στο facebook: vinyliotvshow οι τηλεθεατές.


Οι Πυξ Λαξ είναι ελληνικό εναλλακτικό μουσικό συγκρότημα, που είχε αξιοσημείωτη επιτυχία κατά τη δεκαπενταετή δισκογραφική πορεία του, έχοντας στο ενεργητικό του δώδεκα χρυσούς και πλατινένιους δίσκους.


Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας δυο παιδικοί φίλοι από τις Αχαρνές και ο Μάνος Ξυδούς.


Η ονομασία τους προέρχεται από την αρχαιοελληνική γλώσσα και σημαίνει “Με γροθιές και κλωτσιές”. Δημιουργήθηκαν το 1989 και εμφανίστηκαν στη δισκογραφία το 1990 με το δίσκο “Τι άλλο να πεις πιο απλά”. Το συγκρότημα διαλύθηκε το 2004. Επανασυνδέθηκε το 2011 με μια πανελλαδική περιοδεία, ως φόρο τιμής στον Μάνο Ξυδούς.


Τα πιο γνωστά τους τραγούδια: «Πούλα με», «Δε θα δακρύσω πια για ‘σένα», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Μοναξιά μου όλα», «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο», που με αυτά ερωτευτήκαμε, αγαπήσαμε, χωρίσαμε, κλάψαμε, τραγουδήσαμε…είναι και θα είναι για πάντα στην καρδιά μας…


Αυτή την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στις 00.15, μην χάσετε το «Βινύλιο» στον ΣΚΑΪ, με τους Πυξ – Λαξ.

ΑΧΑΡΝΑΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση