ΚΙΝΑΛ: Η μονομαχία Τσίπρα-Γεννηματά αφορά τη δημοκρατία, τους θεσμούς και την πρόοδο (video)

ΚΙΝΑΛ: Η μονομαχία Τσίπρα-Γεννηματά αφορά τη δημοκρατία, τους θεσμούς και την πρόοδο (video)

Συνεχίζονται οι διεργασίες στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Οι δημόσιες τοποθετήσεις συνεχίζονται, μετά και τη χθεσινή αναφορά του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο, με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ρίχνουν το γάντι, ενώ αμυντική στάση κρατούν από το Κίνημα Αλλαγής.

Τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να παραστούν στην εκδήλωση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην Αθήνα, στις 4 Μαρτίου όπου πρόκειται να είναι ομιλητές ο Ούντο Μπούλμαν και ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί να παραστεί ο πρωθυπουργός αλλά και ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Παπανδρέου.
Όπως επισημαίνουν πρόκειται για ένα ιδιωτικό πάρτι και δεν πρόκειται να παραστούν. Στην εκδήλωση δεν θα παραστεί ούτε και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Επίσης ανέφεραν ότι ο κ. Μπούλμαν είναι ένας απερχόμενος επικεφαλής της Ευρωομάδας και πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας δεν στηρίζουν τον κ. Τίμερμανς που είναι ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για την Κομισιόν και θέτουν το ερώτημα αν εξυπηρετεί κάτι η εκδήλωση αυτή στην προσπαθεια που κάνουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές.
Αύριο, Παρασκευή, η Φώφη Γεννηματά θα μεταβεί στη Μαδρίτη για το συνέδριο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών όπου θα καθοριστεί το μανιφέστο τους ενόψει ευρωεκλογών, ενώ θα έχει συνάντηση με τον κ. Τίμερμανς.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση