Ο Σερ Αλεξ… επιστρέφει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ

Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλεξ Φέργκιουσον, θα επιστρέψει στον πάγκο της για ένα φιλανθρωπικό αγώνα, με αφορμή τον εορτασμό της 20ής επετείου της κατάκτησης του τρεμπλ, όπως έκανε γνωστό ο αγγλικός σύλλογος.

Ο 77χρονος Σκωτσέζος θα βρίσκεται στον πάγκο του αγώνα των «θρύλων» έανντίον  της Μπάγερν, στο Old Trafford στις 26 Μαΐου.

Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, που κέρδισε δύο φορές το Champion League,13 την Premier League και πέντε Κύπελλα Αγγλίας με την Γιουνάιτεντ,  υποβλήθηκε σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση , μετά από αιμορραγία στον εγκέφαλο τον περασμένο Μάιο, αλλά ξεπέρασε το πρόβλημα και είναι τακτικός επισκέπτης στους αγώνες του Old Trafford.

Manchester United@ManUtd

Sir Alex Ferguson is returning to the Old Trafford dugout for a special #Treble99 reunion! 

More info 12.9K11:00 AM – Feb 16, 2019Twitter Ads info and privacy2,943 people are talking about this

«Ανυπομονώ πραγματικά για τη συγκεκριμένη μέρα στο Old Trafford», δήλωσε ο Φέργκιουσον στην ιστοσελίδα του συλλόγου . «Θα είναι σπουδαίο να συναντήσω μερικά γνωστά πρόσωπα και μια μεγάλη ευκαιρία να υποστηρίξω το έργο του Manchester United Foundation».

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, νυν προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημείωσε το γκολ της νίκης (2-1) επί της Μπάγερν στον τελικό του 1999 Champions League, ολοκληρώνοντας μία εξαιρετική χρονιά, που  περιελάμβανε τον τίτλο της Premier League και το FA Cup.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση