Αντιδράσεις αντιπολίτευσης για τον ανασχηματισμό

Αντιδράσεις αντιπολίτευσης για τον ανασχηματισμό

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ο μίνι ανασχηματισμός. Το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή τη συμμετοχή στην κυβέρνηση των πρώην στελεχών του, Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα, κάνει λόγο για «γνωστούς κυνηγούς καρέκλας», ενώ η ΝΔ για «δύο βοηθούς κηπουρούς του ΠΑΣΟΚ».

«Η πολυδιαφημισμένη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλήθηκε σε δύο βοηθούς κηπουρούς του ΠΑΣΟΚ, προφανώς γιατί ακόμη και ο Νίκος Μπίστης κατάλαβε το τέλος που πλησιάζει. Ας ανακοινώσει επιτέλους ο κ. Τσίπρας την ημερομηνία των εκλογών για να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία», αναφέρουν πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η επιχείρηση Τσίπρα για λεηλασία της παράταξης μας πέφτει στο κενό, εκφυλίζεται σε παράγκα Γ’ Εθνικής. Αλλά τίποτα δεν τους σώζει. Όσο για τους πολιτικά εξαγορασθέντες υφυπουργούς είναι γνωστοί κυνηγοί καρέκλας”, τονίζει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του.

Για νεκρανάσταση του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο το ΚΚΕ, επισημαίνοντας πως το μόνο ενδιαφέρον του μίνι ανασχηματισμού είναι η ενσωμάτωση στο ΣΥΡΙΖΑ κι άλλων στελεχών των μνημονιακών κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου.

«Ανακυκλώνονται τα ίδια άτομα με μια πολιτική που έχει κουράσει και απογοητεύσει όλο τον κόσμο», δηλώνει η Ένωση Κεντρώων προσθέτοντας πως αναμένει εκλογικό αιφνιδιασμό.

«Ταμείο για τους βουλευτες –leasing η υπουργική καρέκλα έναντι τυφλής ψήφου. Συγχαρητήρια η συναλλαγή σας ήταν επιτυχής», έγραψε στο twitter ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Να που τελικά υπάρχει ρεύμα υπέρ του κ.Τσίπρα. Όχι μέσα στην κοινωνία, αλλά εντός του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ”, σχολιάζει σκωπτικά στο twitter η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Κατερίνα Μπακογιάννη.

Πηγή: ΕΡΤ1

www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση