Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Αλέξανδρου Σταματιάδη (video)

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Αλέξανδρου Σταματιάδη (video)

Εξιχνιάστηκε μετά από πολύμηνες έρευνες η δολοφονία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη που είχε γίνει πέρυσι τον Απρίλιο μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά. Δράστες είναι τέσσερα άτομα από την Αλβανία που μετά τη δολοφονία διέφυγαν στο εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι οι τέσσερις κακοποιοί ήταν μέλη δωδεκαμελούς συμμορίας που διέπραττε ληστείες και η οποία εξαρθρώθηκε την περασμένη Πέμπτη. Αποτελείτο από δέκα Αλβανούς, μια γυναίκα από την Ρουμανία, ενώ το άλλο μέλος δεν έχει ταυτοποιηθεί έως αυτή την ώρα.

Ένα από τα στοιχεία που οδήγησε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στα ίχνη των δολοφόνων ήταν ο εντοπισμός καλύκων από πιστόλι, με το οποίο οι δράστες είχαν σκοτώσει ένα αγριογούρουνο σε κυνήγι στην Πελοπόννησο. Η αστυνομία βρήκε τους κάλυκες σε κλεμμένο όχημα που είχαν εγκαταλείψει οι δράστες και στη συνέχεια διαπίστωσε ότι ήταν από τον ίδιο όπλο που είχε δολοφονηθεί ο επιχειρηματίας. Έτσι, η επιχείρηση της Αστυνομίας ονομάστηκε με την κωδική λέξη του «κυνηγιού αγριογούρουνου».

Πηγή: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Η-Β Παπαϊωάννου

Αφήστε μια απάντηση