Σκούρο θέμα για τον Chrome δια χειρός Google, και δεκατρία ακόμη χρώματα για να διάλεξουμε

H ιστορία του σχεδιασμού των προϊόντων της Google συνοψίζεται ως εξής, αρχικά πρόσθεσε χρώματα, μετά έκανε τα πάντα άσπρα, και τέλος άρχισε να προσφέρει την επιλογή να γίνουν όλα μαύρα. Πλέον όμως, μπορούμε να διαλέξουμε το χρώμα που θα έχει ο Chrome.

Αν και χρόνια τώρα οι χρήστες έχουν δημιουργήσει άπειρα θέματα για τον Chrome, κανένα από αυτά δεν ήταν επίσημο δημιούργημα της εταιρείας. Επιτέλους όμως, η Google πρόσθεσε μία ντουζίνα χρωματιστά θέματα στο Chrome Web Store, και ένα από αυτά είναι το Just Black, το επίσημο σκούρο θέμα του Chrome.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να πάμε στην επίσημη σελίδα των θεμάτων της Google και να πατήσουμε πάνω σε οποιοδήποτε από αυτά επιθυμούμε. Άμεσα θα μεταφερθούμε στην σελίδα αυτού του θέματος και πατώντας στο κουμπί “Προσθήκη στο Chrome” το εγκαθιστούμε στον browser..

Όταν το θέμα εγκατασταθεί στον περιηγητή, μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε, να το διαγράψουμε ή να επιστρέψουμε στο προεπιλεγμένο, από τη σελίδα chrome://settings/appearance.

Τα θέματα Classic Blue και Black & White δεν είναι καινούργια, ωστόσο έλαβαν μια μικρή ενημέρωση. Οι υπόλοιπες 12 επιλογές είναι καινούργιες, μερικές είναι ιδιαίτερα στιλάτες όπως το Slate, άλλες είναι περίεργες όπως το Banana, και κάποιες άλλες είναι αρκετά πιο τολμηρές όπως το High Contrast Colorful.

Τα θέματα της Google δουλεύουν σε όλες τις εκδόσεις του Chrome. Παρ’ όλα αυτά, αν τα εγκαταστήσουμε στον Chrome Stable προς στιγμήν, το Omnibox θα παραμείνει λευκό. Αυτό το μικρό bug, έχει διορθωθεί στις επόμενες εκδόσεις του browser, και στον Canary δουλεύει στην εντέλεια.

Πηγή

The post Σκούρο θέμα για τον Chrome δια χειρός Google, και δεκατρία ακόμη χρώματα για να διάλεξουμε appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Χάρης Αναγνωστόπουλος