Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κώστας Καρυδάκης

« Παραίτηση προέδρου Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής»

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο θεσμό που κλήθηκα να υπηρετήσω, σας υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αχαρνών.


Πιστεύω ακράδαντα ότι ο χώρος της σχολικής κοινότητας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και σημαντικός και χρήζει άμεσης προτεραιότητας.

Αυτό αφορά κυρίως στην απόδοση των επιχορηγήσεων που αποτελούν εξειδικευμένο έσοδο για το Δήμο και πρέπει να αποδίδονται άμεσα στη Σχολική Επιτροπή για την ομαλή λειτουργία της .


Ευχαριστώ το Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό, τα μέλη της Δημοτικής Αρχής και τα λοιπά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που με εμπιστεύτηκαν για τη θέση του Πρόεδρου της Σχολικής Επιτροπής.


Ευχαριστώ τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το Προσωπικό της Σχολικής Επιτροπής, τους Συλλόγους Γονέων, τους Εκπαιδευτικούς και τους Δημότες που από το Σεπτέμβρη του 2014 συνεργαστήκαμε δημιουργικά για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της σχολικής κοινότητας, βελτιώνοντας την λειτουργικότητα της Σχολικής Επιτροπής και συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των συνθηκών εκπαίδευσης του μαθητικού πληθυσμού της πόλης μας.


Τέλος, θα είμαι στη διάθεση του αντικαταστάτη μου, στα πλαίσια της διαδικασίας παράδοσης – παραλαβής, αλλά και μετά από αυτήν εάν χρειαστεί, για την ομαλή μετάβαση της ευθύνης στοχεύοντας στην αδιάκοπτη λειτουργία της Σχολικής Επιτροπής.

ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΕΝΙΔΙΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση