Χαλκιδική: Ξεκινούν αύριο οι “Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις 2024” στον δήμο Πολυγύρου

Ξεκινούν αύριο οι “Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις 2024” στον δήμο Πολυγύρου.

Συγκεκριμένα, αύριο Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί στο Ανοιχτό Θέατρο Παλαιόχωρας η πρώτη συναυλία των Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων 2024. Η Στέλλα Χαρινά και οι Γυρολόγοι με ρεμπέτικα και λαϊκά, που εμφανίζονται σε πολλά μουσικά στέκια, όπως Μουσική Σκηνή Ξέφωτο, Καφέ Του Μύλου, Βεντέτα, Σαράι, Τόπ Χανέ κ.α. Είσοδος ελεύθερη.

Το Σάββατο 13 Ιουλίου και ώρα  21:30, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη θεατρική παράσταση «Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ». Πρόκειται για  ένα έργο που εμβαθύνει και ανα­δεικνύει τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος. Ο Σαντιάγο, ένας αποφασισμένος ψαράς, αντιμετωπίζει τη θά­λασσα, ως πηγή πάθους και πνευματικής εξέλιξης. Η επίμονη αναζήτησή του και η μάχη του με τον βασιλιά των ψαριών, το μπλε Μάρλιν, γίνεται μια πνευματική περιπέτεια, η οποία αποκα­λύπτει τις εσωτερικές δυνάμεις και τις αντιφάσεις της ανθρώπι­νης ψυχής. Μέσα από το ταξίδι του ανακαλύπτει τη σημασία της ανθεκτικό­τητας και της αναζήτησης για νόημα και αλήθεια στον κόσμο. Διασκευή, Σκηνοθεσία: Μαρλέν Καμίνσκι. Πρωταγωνιστούν: Σαντιάγο: Τάσος Νούσιας, Μανολίνο: Βασί­λης Μηλιώνης, Θάλασσα: Φαίδρα Σούτου. Ακούγεται η φωνή της Evelyn Assouad.

Τιμές εισιτηρίων: 17€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ), 20€ (γενική είσοδος), 15€ EARLY BIRD (για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων).

www.ertnews.gr

Εύα Κουσιοπούλου