Επιχειρηματική αποστολή στην Πρίστινα στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου

Επίσκεψη στην πρωτεύουσα του Κοσόβου Πρίστινα θα πραγματοποιήσει το διάστημα 4 και 5 Σεπτεμβρίου ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας, Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τον υφυπουργό θα συνοδεύει επιχειρηματική αποστολή με στόχο την ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών με έμφαση στους τομείς της ενέργειας/ΑΠΕ, τουρισμού, τροφίμων και πρώτων υλών αυτών και φαρμακευτικών προϊόντων.

  • Στις 5 Σεπτεμβρίου η αποστολή θα συμμετάσχει σε επιχειρηματικό φόρουμ που θα συνδιοργανώσουν η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ (Enterprise Greece), το Εμπορικό και Βιομηχανικό  Επιμελητήριο Αθηνών με το Kosovo Investment & Enterprise Support Agency και το Εμπορικό Επιμελητήριο Κοσόβου, με στόχο τη δικτύωση των ελληνικών εταιρειών μέσω Β2Β συναντήσεων.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής στον σύνδεσμο https://forms.gle/4PW3RR9TmpX9TFvN9 έως την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 13:00, στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Enterprise Greece.

www.ertnews.gr

Κυριάκος Καρυώτης

Αφήστε μια απάντηση