Οι εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες στην πρώτη γραμμή της μάχης με τις φλόγες

red_cross_foties

Οι εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ενισχύουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν κατάσβεση σε πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα.

Ολονύχτια ήταν η μάχη με τις φλόγες των εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού στην περιοχή Μαζαράκι Αχαϊας, όπου επιχειρούν στο πλευρό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προσφέροντας παράλληλα Πρώτες Βοήθειες και είδη πρώτης ανάγκης στους πυροσβέστες.

Εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες από το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με διασωστικά οχήματα και τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ενισχύουν τις δυνάμεις κατάσβεσης σε περιοχές της Ροδόπης, ενώ μετέβησαν άμεσα στους Ασκητές Ροδόπης όπου ανετράπη όχημα που συμμετείχε στην κατάσβεση, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός του χειριστή.

Οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. θα συνεχίσουν να επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα της χώρας, βρισκόμενοι σε συνεχή επικοινωνία και συνεννόηση με τις Άρχες, έως ότι αυτό κριθεί αναγκαίο.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση