Στο Μοσχάτο ο πρωθυπουργός – Στο επίκεντρο ζητήματα της καθημερινότητας

mitsotakis-gb

Στη μάχη της καθημερινότητας και των ευρωεκλογών ρίχνει το βάρος της η Κυβέρνηση. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πρωθυπουργός επιστρέφει στις εξορμήσεις, με στόχο την απευθείας επαφή με τους πολίτες. Πρώτη στάση το Μοσχάτο, όπου αναμένεται να τονίσει τη βαρύτητα της αναμέτρησης του Ιουνίου. Kεντρική θέση στις τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη θα έχουν τα ζητήματα της οικονομίας και της ακρίβειας.

O πρωθυπουργός θα περπατήσει σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής και θα συνομιλήσει με καταστηματάρχες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισημάνει ότι η κυβέρνηση στρέφεται στη διαρκή μάχη για την καθημερινότητα και θα αναφερθεί στις παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας καθώς και στα μέτρα στήριξης του εισοδήματος με έμφαση στους πιο οικονομικά αδύναμους πολίτες.

Αναφορά αναμένεται να κάνει επίσης και στις επικείμενες ευρωεκλογές λέγοντας ότι σ’ αυτές κρίνεται η ελληνική εκπροσώπηση στην Ευρωβουλή όπου απαιτούνται πολλές και σημαντικές μάχες και σε πολλά επίπεδα.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επιτεθεί στην αντιπολίτευση λέγοντας ότι επενδύει στην τοξικότητα και την ένταση χωρίς να καταθέτει προτάσεις για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Σκιτζή

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση