Χ. Θεοχάρης στην ΕΡΤ για το φορολογικό νομοσχέδιο: Πρέπει να ακούσουμε το υγιές κομμάτι της κοινωνίας, δεν μπορεί ο επιχειρηματίας να παίρνει λιγότερα από τον υπάλληλό του

Καταγραφή

«Πρέπει να ακούσουμε την κοινωνία και το υγιές κομμάτι των ελεύθερων επαγγελματιών» τόνισε ως στόχο της κυβέρνησης εν όψει του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα στη Βουλή, ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης.

Μάλιστα, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ και αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί με πολλές περιπτώσεις ελεύθερων επαγγελματιών σημείωσε πως «δεν μπορεί ο ελεύθερος επαγγελματίας να παίρνει λιγότερα από τον υπάλληλό του».

Σε άλλο σημείο της συνένετευξής του ο κ. Θεοχάρης αναφορικά με την κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση για το εν λόγω νομοσχέδιο υπογράμμισε πως «η αντιπολίτευση θέλει να μιλάμε για τη φοροδιαφυγή αλλά να μην κάνουμε τίποτα».

Ερωτηθείς σχετικά με την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων σημείωσε πως «μέσα στο 2024 το πλάνο» υπογραμμίζοντας πως το σχετικό νομοσχέδιο θα φέρει 3 δισ. στα ταμεία του κράτους.

Κείμενο σε εξέλιξη….

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση