Βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»: Την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η απονομή

Την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στις 18:30, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», θα απονεμηθούν τα Βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» για 7η συνεχή χρονιά από τότε που απονέμονται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με γνώμονα τη στήριξη και ανάδειξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, το Επιμελητήριο θα επιβραβεύσει για ακόμη μία χρονιά μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες, που αντέχουν στις διαδοχικές οικονομικές κρίσεις, αλλά και που καταφέρνουν, με όραμα, προσπάθεια και υπευθυνότητα, να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν.

  • Στην εκδήλωση, θα βραβευθούν επιχειρήσεις στις κατηγορίες: Δικτύωση, Ανάπτυξη στο χρόνο, Καινοτομία, Νέες Τεχνολογίες, Οικογενειακή επιχείρηση, Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, Νεοφυής Επιχειρηματικότητα, Επιχειρηματική ανθεκτικότητα, Εξωστρέφεια, Πράσινη Επιχειρηματικότητα.
  • Ειδικό βάρος έχουν και οι τιμητικές βραβεύσεις που αφορούν στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Φέτος, το Επιμελητήριο θα τιμήσει το Πυροσβεστικό Σώμα, Έλληνες Ολυμπιονίκες, αλλά και δύο ξεχωριστά παραδείγματα αλληλεγγύης και αριστείας.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, ενώ τα βραβεία θα απονείμουν υπουργοί, βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων. Θα παραστούν, επίσης, εκπρόσωποι επιχειρηματικών ομίλων, πρόεδροι και μέλη διοίκησης επιμελητηρίων, καθώς και φορέων και κοινωνικών εταίρων.

Ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά θα δώσει ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα – έκπληξη, με «άρωμα» Κρήτης.

www.ertnews.gr

Κυριάκος Καρυώτης

Αφήστε μια απάντηση