Η μυστική συνταγή της Coca Cola στο φως. Διαβάστε τη

Στο φως ήρθε η επτασφράγιστη συνταγή της Coca Cola, που είχε ωθήσει τους μόνους ανθρώπους που τη γνώριζαν να ταξιδεύουν με διαφορετικό αεροπλάνο ώστε να μη χαθεί ποτέ. Διαβάστε τη μυστική συνταγή της Coca Cola.

Το μακρινό 1886, ο Τζον Πέμπερτον, παλαίμαχος του Εμφυλίου Πολέμου και φαρμακοποιός στην Ατλάντα, εμπνεύστηκε τη συνταγή της Coca Cola από απλή περιέργεια.

Η συνταγή της Coca Cola ήταν ένα μεγάλο μυστήριο, καθώς κανείς δεν ήξερε τα συστατικά και τη δοσολογία τους, ώστε να παραχθεί. Μετά από 125 ολόκληρα χρόνια μυστηρίου μάλλον ήρθε ο καιρός να λυθεί το μυστήριο και να γίνει γνωστή η μυστική συνταγή.

Ο Πέμπερτον δεν πίστευε ότι το μείγμα που ανακάτευε στην τρίποδη χάλκινη χύτρα και προοριζόταν ως φάρμακο την ταχεία καταπολέμηση του πονοκεφάλου θα να είναι το μεγαλύτερο βιομηχανικό μυστικό.

Γνωστός διαδικτυακός τόπος της Αμερικής έσπασε τη μυστική συνταγή της Coca Cola και δημοσίευσε απόκομμα της εφημερίδας της 8ης Φεβρουαρίου του 1979 (δεξιά) στο οποίο αναφέρονται τα συστατικά. Εμείς τη βρήκαμε και την παρουσιάζουμε με δοσολογίες.

Συνταγή της Coca Cola:

Υγρό εκχύλισμα Coca 3 drams USP
Κιτρικό Οξύ 3 oz
Καφεϊνη 1 oz
Ζάχαρη 30 #
Νερό 2.5 gal
Χυμός λεμονιού 2 pints (1 qrt)
Βανίλια 1 oz
Καραμέλα 1.5 oz

Για 7 φορές περισσότερη γεύση, χρησιμοποιείτε:

Αλκοόλ 8 oz
Έλαιο πορτοκαλιού 20 σταγόνες
Έλαιο λεμονιού 30 σταγόνες
Έλαιο μοσχοκάρυδου 10 σταγόνες
Κόλιανδρο 5 σταγόνες
Νερόλι 10 σταγόνες
Κανέλα 10 σταγόνες

Καλή επιτυχία στους επίδοξους σεφ!

Διαβάστε γιατί η Coca Cola φεύγει από την Ελλάδα και ποιες οι 326 ισχυρότερες επιχειρήσεις της Ελλάδας.

[embedded content]

[embedded content]

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αφήστε μια απάντηση