«Με αποκαλούν με το όνομα της κατηγορούμενης στην υπόθεση της Πάτρας» – Η μητέρα των δύο νεκρών μωρών στην Αχαΐα περιγράφει τον χαμό τους

Θερμοκοιτίδα

Ο κόσμος δεν σέβεται το πένθος της, κι αντίθετα την κατηγορούν και την αποκαλούν υποτιμητικά με το όνομα της κατηγορούμενης για τον θάνατο των παιδιών της στην υπόθεση της Πάτρας, είπε σε νέες δηλώσεις η μητέρα των δύο νεκρών μωρών στην Αχαΐα.

«Τώρα βρίζουν εμένα αντί να κοιτάξουν κάτι άλλο. Με λένε έτσι παντού. Ούτε σεβάστηκε κανείς κάτι. Με ρωτάγανε “τι έγινε και τι έγινε”. Δεν με πήραν να με ρωτήσουν πώς είμαι εχθές», είπε ενδεικτικά η 23χρονη που μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha.

Μιλώντας για τα παιδιά που έχασε, ανέφερε για το πρώτο βρέφος που πέθανε σε ηλικία 15 ημερών, πως «στο πρώτο κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος ύστερα από λίγο. Γεννήθηκε στον Άγιο Ανδρέα, έκατσε στη θερμοκοιτίδα και μετά το πήραμε. Δεν μάς είπαν κάτι».

«Έμενα με έναν φίλο μου. Έκανε ξαφνικούς ήχους, σαν να πνιγότανε. Φώναξα κατευθείαν, πήρα τηλέφωνο τους δικούς μου και μού είπαν ότι πρέπει να καλέσω ασθενοφόρο. Φώναξα μία γυναίκα που έμενε δίπλα και μού είπε: “το παιδάκι φεύγει”. Το καταλάβαινε η γυναίκα», είπε.

Ακολούθως αναφέρθηκε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της και είπε ότι «άργησα να το μάθω. Δεν είχα δηλαδή τίποτα. Ούτε κάποια καθυστέρηση, ούτε να φαίνεται, τίποτα. Ούτε η κοιλιά μου δεν φαινόταν».

«Δεν ήθελα να το “ρίξω”», είπε και σημείωσε ότι «είχα γύρω μου ανθρώπους να με βοηθήσουν», τόνισε. «Ήταν κάτι που με έκανε να χαρώ. Εγώ δεν το πίστευα ότι “έφυγε” το πρώτο μωρό».

«Το πήγαμε στο νοσοκομείο το παιδί. Γυρνάγανε τα μάτια της και δεν είχε καλή εστίαση. Σαν λιποθυμικό επεισόδιο είπαν στο Κέντρο Υγείας. Αλλά όταν την πήγαν πάνω είπαν ότι ήταν όλα φυσιολογικά», είπε για το δεύτερο παιδί που έφυγε από τη ζωή προ ημερών, σε ηλικία δύο μηνών.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση