Κυνηγός φωτογράφησε «στοιχειό» σε δάσος [φωτο]

Σάλο έχει προκαλέσει μια τρομακτική φωτογραφία ενός μυστήριου πλάσματος που ανέβασε κυνηγός στο ιντερνετ. Στοιχειό, φάντασμα ή κάτι άλλο; Δείτε την περίεργη φωτογραφία.

Η περίεργη ιστορία θρίλερ που κάνει το γύρο του κόσμου ξεκίνησε όταν ένας κυνηγός ανέβασε μια τρομακτική φωτογραφία στο ίντερνετ από το δάσος Berwick στην Λουιζιάνα.

Ο άνδρας είχε βγει για να κυνηγήσει ελάφια και καθώς περίμενε στο σκοτάδι, ένα ανατριχιαστικό στοιχειό παγίδευσε το βλέμμα του.

Τα μάτια του πλάσματος έλαμπαν στο φως του φακού. Πριν εξαφανιστεί ξανά ανάμεσα στους θάμνους από όπου είχε πεταχτεί, ο κυνηγός πρόλαβε να αποτυπώσει το θέαμα στην φωτογραφική του μηχανή.

Από την ταραχή του, του έπεσε η φωτογραφική μηχανή και έσπασε, όμως έμεινε ανέπαφη η κάρτα μνήμης και έτσι το σπάνιο ντοκουμέντο σώθηκε.

Ο κυνηγός, που θέλησε να μείνει ανώνυμος, ανέβασε τη φωτογραφία στην ιστοσελίδα μιας εταιρείας ειδών κυνηγιού. Δείτε τη φωτογραφία-μυστήριο σε μεγέθυνση κάνοντας κλικ δεξιά.

Οι περισσότεροι χρήστες του Internet που είδαν τη φωτογραφία υποστηρίζουν ότι πρόκειται για απάτη.

Για παράδειγμα, ένα από τα σχόλια ανέφερε ότι η φιγούρα του πλάσματος έχει «κλαπεί» από ένα video game. Ο κυνηγός από την άλλη, επιμένει ότι δεν είναι φάρσα και ότι η ιστορία του είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Μια άλλη εκδοχή βασίζεται στο γεγονός οτι το στοιχειό-πλάσμα εμφανίζει πολλές ομοιότητες με τη μορφή του… Spiderman.

Οι υποστηρικτές αυτής της άποψης πιστεύουν ότι πρόκειται για διαφημιστικό τρικ–προπομπό της νέας ταινίας του σούπερ ήρωα, η οποία θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2012, ενώ τα γυρίσματά της μόλις ξεκίνησαν.

Ό,τι να ‘ναι όμως ρε παιδιά, ό,τι του φανεί του λωλοσταφανή. Τι άλλο θ’ ακούσουμε;

Πάντως, το μυστήριο εξακολουθεί να υφίσταται για το στοιχειό που μοιάζει με Spiderman σε μια πιο θρίλερ εκδοχή.

Διαβάστε το sex video με ζευγάρι στο μετρό, ποιος άνθρωπος έζησε 256 χρόνια και ποια η εξήγηση του Τρίγωνου των Βερμούδων.

[embedded content]

[embedded content]

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αφήστε μια απάντηση