Η πρώτη εταιρεία τροφίμων που μειώνει 10% τις τιμές των προϊόντων της από τον Οκτώβριο

1-supermarket2-768x470-768x470-1-768x470

Σε μείωση τιμών από τις 9 Οκτωβρίου σε όλες τις συσκευασμένες γαλοπούλες και στη σειρά έτοιμων γευμάτων «Ελληνική Κουζίνα», προχωρά η γνωστή αλλαντοβιομηχανία ΝΙΚΑΣ, σε μια προσπάθεια να σταθεί δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουν σήμερα.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «η εταιρία NIKAΣ, με ιστορία 57 ετών, στέκεται πάντα με εντιμότητα και σεβασμό κοντά στον καταναλωτή, προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, με αξεπέραστη γεύση και ποιότητα. Παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, η εταιρεία μειώνει τις τιμές της, έχοντας την πεποίθηση ότι η επιτυχία της είναι ταυτόσημη με την ευρύτερη κοινωνική ευμάρεια».

Η κίνηση αυτή της ΝΙΚΑΣ, έρχεται μετά την πρωτοβουλία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Κώστα Σκρέκα κατά της ακρίβειας. Ο υπουργός κάλεσε τους προμηθευτές να εφαρμόσουν μόνιμη μείωση τιμής τουλάχιστον 5% σε βασικά προϊόντα, για τουλάχιστον 6 μήνες, η οποία θα επισημαίνεται με ειδική σήμανση στο ράφι των σούπερ μάρκετ.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση