«Από το Γκάζι με αγάπη!»: Το επετειακό διήμερο του ΒΜΦ για οικογένειες με παιδιά

διήμερο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου έκλεισε τα 10 του χρόνια και η κορύφωση των εορτασμών του έρχεται… «Από το Γκάζι με αγάπη!» μέσα από ένα διήμερο εκπαιδευτικών δράσεων αφιερωμένο στα παιδιά. Το Σαββατοκύριακο 14-15 Οκτωβρίου, το ΒΜΦ ανοίγει τις πόρτες του στα παιδιά ηλικίας 3-12 ετών και τις οικογένειές τους, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους στους φιλόξενους χώρους της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων από το πρωί μέχρι το απόγευμα σε μια μεγάλη επετειακή γιορτή γεμάτη παιχνίδι, χαρά, ψυχαγωγία και δημιουργική μάθηση.

διήμερο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου 2

Ανατρέχοντας στη δεκαετή πλέον παρουσία του Μουσείου, το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει τα πιο αγαπημένα εκπαιδευτικά προγράμματα και εικαστικά εργαστήρια που έχει σχεδιάσει η ομάδα του ΒΜΦ από τη «γέννησή» του μέχρι σήμερα, καθώς και σειρά νέων, ευφάνταστων προτάσεων από τους πάντα δραστήριους συνεργάτες του.

διήμερο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου 4

Καλλιτεχνικές ομάδες αλλά και ειδικοί στην εκπαιδευτική ρομποτική και έμπειροι παιδαγωγοί συμμετέχουν στο εορταστικό διήμερο, ενώ εργαστήρια χορού, STEAM και kids yoga, θεατρικές παραστάσεις και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους με τις οικογένειες τους, όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση.

διήμερο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου 3

Πληροφορίες

Πότε: Σάββατο 14 Οκτωβρίου, 11:00 – 19:00 και Κυριακή 15 Οκτωβρίου, 10:30 – 17:00

Πού: Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Πειραιώς 110, Γκάζι 11854

Εισιτήρια: Η προπώληση θα ανοίξει σύντομα μέσω more.com

Αναλυτικότερες πληροφορίες για τις δράσεις θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Δάφνη Σκαλιώνη