Πόσο κοστίζει μια βουτιά στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής – Πίνακες με τιμές

lefkada ΠΑΡΑΛΙΑ

Παρά τη συννεφιά οι Αθηναίοι ψάχνουν λίγες στιγμές χαλάρωσης στις παραλίες της Αττικής. Η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Άντζυ Κούκη, συγκέντρωσε το πόσο θα κοστίσει μια βουτιά για μια οικογένεια στις οργανωμένες παραλίες της Αθήνας. Ενδεικτικά η είσοδος στην παραλία του Αλίμου είναι στα 6 ευρώ και 2 ευρώ η ξαπλώστρα, ενώ τα Σαββατοκύριακα ανέρχεται στα 8 ευρώ. Για την ξαπλώστρα το μειωμένο εισιτήριο είναι στα 3 ευρώ, ενώ δωρεάν είσοδος είναι για τους δημότες.

Ωστόσο, το κόστος για μια οικογένεια δεν είναι μόνο αυτό καθώς κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην παραλία θα επισκεφθεί το μπαρ για κάποιο σνακ ή χυμό.

Στην οργανωμένη παραλία της Βουλιαγμένης η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ το άτομο και το μειωμένο εισιτήριο στα 5 ευρώ ενώ ελεύθερη είναι η είσοδος για παιδιά έως 5 ετών και ΑμΕΑ. Το κόστος για τις ξαπλώστες τις καθημερινές είναι 20 – 30 € ενώ το Σαββατοκύριακο κυμαίνεται 20 – 30 ευρώ, αναλόγως και τη θέση που θέλει κάποιος να διαλέξει. στην παραλία.

Αν θέλεις να είσαι μπροστά στη θάλασσα, λίγο πιο πίσω ή απλώς το Σαββατοκύριακο ανεβαίνει η τιμή του στα 30 με 40 ευρώ, ενώ αν θες να πιεις έναν καφέ θα χρειαστεί να πληρώσεις 4 ευρώ, έναν χυμό ανάμεικτο στα 6,5 ευρώ και ένα κλαμπ σάντουιτς στα 15 ευρώ.

Σε μια άλλη δημοφιλή παραλία στο Καβούρι το κόστος για το σετ ξαπλώστας φτάνει τα 14 ευρώ ενώ η τιμή για μια μπάλα παγωτό κοστίζει 3 ευρώ και η γρανίτα 4 ευρώ.

Ρεπορτάζ: Άντζυ Κούκη | ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Συντακτική Ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση