Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των πέντε κατηγορούμενων που διέπρατταν κλοπές από ηλικιωμένους με τη μέθοδο της απασχόλησης

ioan-astynomia-768x480

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες πέντε ημεδαπών, κατηγορούμενων ως μέλη συμμορίας που διέπραττε κλοπές από ηλικιωμένους με τη μέθοδο της απασχόλησης, η οποία αποδομήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Πρόκειται για τους:

  1. Μελέτη Ιωάννη του Αργυρίου και της Αθανασίας, γεννηθέντα την 18-2-1992 στη Λάρισα
2. Ράμο Χρήστο του Γεωργίου και της Βασιλικής, γεννηθέντα την 20-11-2006 στην Αθήνα

3. Καμπέρη Αργύρη του Κωνσταντίνου και της Τασούλας, γεννηθέντα την 8-1-1998 στη Λάρισα

4. Ράμο Γεώργιο του Ιωάννη και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα την 2-2-1962 στην Εύβοια

5. Μελέτη Αθανασία του Κωνσταντίνου και της Βάιας, γεννηθείσας την 15-1-1972 στην Καρδίτσα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων από τους κατηγορούμενους και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875210 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

www.ertnews.gr

Συντακτική Ομάδα ertnews.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση