Αντιπρ. εργαζομένων ΗΛΠΑΠ για οδηγό τρόλεϊ που είχε όπλο: «Επικίνδυνο περιστατικό, καταδικάζουμε το γεγονός»

ΤΡΟΛΕΪ

«Πράγματι είναι ένα είναι ένα περιστατικό πολύ περίεργο, είμαστε όλοι έκπληκτοι για αυτό που συνέβη και το καταδικάζουμε» είπε ο Αντιπρόεδρος εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, Στέλιος Ινεπέκογλου μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ σχετικά με τον οδηγό τρόλεϊ που είχε στην κατοχή του όπλο εν ώρα υπηρεσίας.

«Ο ίδιος έχει οδηγηθεί στον ανακριτή και σήμερα θα απολογηθεί. Θέλουμε να πούμε πρώτα από όλα ότι εμείς καταδικάζουμε ως εργαζόμενοι το περιστατικό και σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει και δεν αμαυρώνει την εικόνα που υπάρχει στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς όλο το προσωπικό όλοι οι εργαζόμενοι δίνουν τα πάντα για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Μας νοιάζει και η ασφάλεια βεβαίως των εργαζομένων μας, των συναδέλφων μας. Δεν ξέρουμε για ποιον λόγο το είχε πάνω του αλλά σίγουρα καταδικάζουμε το γεγονός ότι είχε πάνω του αυτό το αεροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος κατέθεσε ότι το είχε για προσωπική του ασφάλεια.

Ο Κ. Ινεπέκογλου αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που έγινε στη διάρκεια της βάρδιας του οδηγού ενώ υπογράμμισε και το αίσθημα φόβου που υπάρχει στους εργαζομένους.

«Ο ίδιος ελέγχεται για την οπλοκατοχή και δεν υπήρξε συμπλοκή. Από εκεί και πέρα οφείλουμε να αναφέρουμε ένα περιστατικό το οποίο έγινε λίγο νωρίτερα κατά τη διάρκεια της βάρδιας του ανθρώπου, όπου κάποια νεαρά άτομα είχαν ανέβει, είχαν σκαρφαλώσει την εξωτερική σκάλα του οχήματος με κίνδυνο της ζωής τους και κάποια άλλα από μέσα τραβούσαν το βίντεο. Ο ίδιος τους προέτρεψε να κατέβουν. Δεν ξέρουμε εάν συνδέεται εάν υπάρχει κάποια συνοχή με το περιστατικό. Εμείς το καταθέτουμε αυτό γιατί είναι ένα περιστατικό το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο, μπορεί να θρηνήσουμε θύματα. Σε κάθε περίπτωση όντως υπάρχει ένα αίσθημα φόβου στους εργαζόμενους. Αυτό το αντιλαμβανόμαστε γιατί πολλές φορές είμαστε μάρτυρες γεγονότων και μόλις προχθές στα Λιόσια είδαμε έναν οδηγό λεωφορείου που δέχτηκε επίθεση από επιβάτες» είπε.

Πηγή: ΕΡΤ | Συνδέσεις, Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση