Σε εγρήγορση ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ – Μπαράζ συσκέψεων και νέος κύκλος περιοδειών

mitsotakis

Μπαράζ επαφών έχει από το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των δεύτερων εκλογών στις 25 Ιουνίου. Μέσα στην ημέρα αναμένονται επίσης νέες συσκέψεις στην πρώτη γραμμή των οποίων θα βρεθούν ο προγραμματισμός της στρατηγικής της προεκλογικής εκστρατείας, ο προγραμματισμός των εξορμήσεων, αλλά και οι καμπάνιες που θα τρέξουν μέχρι και τις 25 Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζητά συστράτευση, με στόχο, όπως έχει επανειλημμένα δηλώσει, μία ισχυρή κυβέρνηση. “Ξεκινάμε από την αρχή, για να ενδυναμώσουμε τα μηνύματά μας προς την κοινωνία” σημειώνουν γαλάζια στελέχη.

Παράλληλα, ανοίγει από τη Δευτέρα το νέο κύκλο των περιοδειών του σε Αττική και περιφέρεια, με πρώτο σταθμό το Περιστέρι, ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα στον χάρτη έχουν κυκλωθεί οι επισκέψεις στην Κρήτη και τη Θεσσαλία.

Για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους βουλευτές που εξελέγησαν στη μάχη της 21ης Μαΐου. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής, προκειμένου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να συγχαρεί τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας, δίνοντας, ταυτόχρονα, το σήμα της νέας αντεπίθεσης.

Το διακυβευμα της κάλπης έθεσε ο εκπρόσωπος της παράταξης, Άκης Σκέρτσος: “Η επόμενη κάλπη θα κρίνει ποιος θα κυβερνήσει με αυτοδυναμία και σταθερότητα, με ακόμα μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα τη χώρα για τα επόμενα 4 χρόνια. Έχουμε πολλές εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν. Δε θεωρούμε τίποτα βέβαιο, δε θεωρούμε ότι έχουμε πάρει καμία λευκή επιταγή, αλλά χρειάζεται μια ισχυρή εντολή από τους πολίτες για να λυθούν μακροχρόνια προβλήματα που δεν πρόλαβαν να τα λύσουν, ούτε εμείς να λύσουμε“.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Γκάτσιος

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση