Παραδόσεις – παραλαβές υπουργείων υπηρεσιακής κυβέρνησης: Όσα είπαν νέοι και απερχόμενοι υπουργοί

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ολοκληρώθηκαν οι παραδόσεις – παραλαβές στα υπουργεία Οικονομικών, Προστασίας του πολίτη, Ναυτιλίας, Παιδείας, Πολιτικής προστασίας και Κλιματικής Κρίσης.

«Έκλεισε ένας κύκλος σκληρής και αποδοτικής δουλειάς, παρά τις κρίσεις παραδώσαμε έργο» ανέφερε ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. «Σκοπός είναι να παραδώσω άθικτη την ελληνική οικονομία» είπε σχετικά ο υπηρεσιακός υπουργός Θεόδωρος Πελαγίδης.

«Πορευτήκαμε σε δύο άξονες: ασφάλεια στα σύνορα και στις γειτονιές» ανέφερε ο απερχόμενος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. «Δεν είναι μόνο τιμή αλλά και ευθύνη η ανάληψη των καθηκόντων», τόνισε ο υπηρεσιακός υπουργός Χαράλαμπος Λαλούσης.

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

«Παραλάβαμε μια χώρα χωρίς θαλάσσια σύνορα, παραδώσαμε μια χώρα που φυλάει την ΕΕ» ανέφερε ο απερχόμενος υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης. «Ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα ενότητας και συναντίληψης» σημείωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Θεόδωρος Κλίαρης.

«Στόχος μας ήταν να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας περισσότερα εφόδια» ανέφερε η απερχόμενη υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. «Θα εργαστώ για το σημαντικό όπλο που έχουμε στη φαρέτρα μας, την Παιδεία» επισήμανε ο υπηρεσιακός υπουργός Χρήστος Κίττας.

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση