Φωτογραφία με φαντάσματα παιδιών σε νεκροταφείο

Σάλο έχει προκαλέσει φωτογραφία από νεκροταφείο που φέρεται να εμφανίζει δύο φαντάσματα παιδιών στο φόντο. Δείτε την φωτογραφία.

Η φωτογραφία με τα φαντάσματα ‘τραβήχτηκε’ στις 9 Ιανουαρίου 2010 στο νεκροταφείο St Mark’s στο Picton της Αυστραλίας. Η περιοχή του κοιμητηρίου θεωρείται στοιχειωμένη για αυτό και διοργανώνονται σε αυτήν ξεναγήσεις με θέμα τα φαντάσματα.

Η Rennee English και η οικογένειά της συμμετείχαν σε ένα τέτοιο tour και τραβούσαν φωτογραφίες. “Είμαι σίγουρη πως όταν πάτησα το κουμπί της φωτογραφικής μηχανής μου, δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ πίσω από τους τάφους. ‘Εμφάνισα’ τις φωτογραφίες πριν από λίγες ημέρες και δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Δυο μικρά παιδιά με σάρκα και οστά – όχι σαν οπτασίες ή φαντάσματα- έχουν αποτυπωθεί, ενώ δεν ήταν εκεί”, δήλωσε η ίδια σοκαρισμένη.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην επίμαχη φωτογραφία, τα δύο παιδιά μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, φορούν τα ίδια ρούχα, έχουν το ίδιο κούρεμα και την ίδια ακριβώς στάση του σώματος. Μια πρώτη ματιά δημιουργεί αμέσως την αίσθηση πως πρόκειται για photoshop στο οποίο έχει προστεθεί η εικόνα του ίδιου παιδιού δύο φορές.

Κι όμως, οι συμμετέχοντες στην ξενάγηση επιμένουν πως η φωτογραφία είναι γνήσια, αλλά και πως γνωρίζουν την ταυτότητα των δύο ‘φαντασμάτων‘.

“Είναι η Blanche Moon ο David Shaw. Η πρώτη πέθανε το 1886 σε ηλικία 8 ετών από ασφυξία, όταν παίζοντας μαξιλοροπόλεμο με τους φίλους της, έπεσαν όλοι πάνω της με δεκάδες μαξιλάρια. Ο δεύτερος πέθανε το 1945, όταν ήταν 9 ετών, από πολυομυελίτιδα”, υποστηρίζουν κάτοικοι της περιοχής και προσθέτουν: ‘Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι βλέπουν τον David και την Blanche. Οι μαρτυρίες είναι πολλές. Ποτέ όμως πριν δεν είχε καταφέρει κανείς να τους φωτογραφήσει.

Δείτε φωτογραφία με “στοιχειό” στο δάσος και τον σάλο με νεκρό εξωγήινο στη Ρωσία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αφήστε μια απάντηση