Εκλογές 2023 – ΥΠΕΣ: Στο 31,52% η συμμετοχή

Screenshot_11

Στα 16. 520 εκλογικά τμήματα η συμμετοχή στις εκλογές μέχρι τις 13.30 ώρα Ελλάδας ανέρχεται σε 31, 52%, είπε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης.

Εξήγησε ότι τo δείγμα που ήρθε 10 -10.30 ώρα Ελλάδας ήταν πολύ μικρό «κι έτσι αποφασίσαμε να δοθεί δεύτερη ανακοίνωση με το 80% των εκλογικών τμημάτων».

Δεν έχουν όλοι τα ίδια αντανακλαστικά, ήταν η απάντηση του κ. Σταυριανουδάκη, σχετικά με τα τάμπλετ των δικαστικών αντιπροσώπων που όπως τόνισε λειτουργούν κανονικά σε όλα τα εκλογικά τμήματα ώστε να καταχωρούνται άμεσα και τα αποτελέσματα.

Να ευχαριστήσουμε όλο το φάσμα των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοικησης και όλων των υπουργείων καθώς η εκλογική διαδικασία δειξάγεται ομαλά, πρόσθεσε ο γενικός γραμματέας.

Επόμενη ενημέρωση αναμένεται περίπου στις 16.00 ΩΕ γιατί όπως είπε ο κ. Σταυριανουδάκης «φαίνεται ότι δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να συντονιστούν όλοι και γι ‘αυτό και δεν μπορέσαμε να γίνουν και οι ανακοινώσεις ως προς τη συμμετοχή στην καθορισμένη ώρα».

www.ertnews.gr

Συντακτική Ομάδα ertnews.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση