Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Διεκόπη για τον Απρίλιο η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Για τις 24 Απριλίου διεκόπη η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που αναμένετο να κριθεί σε δεύτερο βαθμό για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ο 34χρονος κατηγορούμενος για την εν ψυχρώ δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς και την θανάτωση του κουταβιού τους, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νέρα στις 11 Μαΐου 2021, έφθασε συνοδεία της αστυνομίας στο Εφετείο λίγο πριν τις 8.30.

Σστη σημερινή διαδικασία ο ίδιος ο κατηγορούμενος ανακοίνωσε πως μετά την παραίτηση της δικηγόρου του τον αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο δικηγόρος που τον εκπροσωπούσε και πρωτόδικα δηλαδή. Ωστόσο δεν μπορούσε να παραστεί σήμερα κι έτσι η δίκη διεκόπη.

Από τη διαδικασία ο κρατούμενος των φυλακών Μαλανδρίνου κατηγορούμενος, προσδοκά να σπάσει την πρωτόδικη ποινή και να φύγει από το Εφετείο χωρίς να έχει ακούσει και πάλι απόφαση για ισόβια κάθειρξη.

Στην πρώτη δίκη ο πιλότος δεν κατάφερε να πείσει πως όλα έγιναν υπό το καθεστώς εντονότατης συναισθηματικής του φόρτισης, πως βρισκόταν εν βρασμώ. Δεν έπεισε επίσης ότι δικαιούται αναγνώρισης ελαφρυντικού. Στην δίκη στο Εφετείο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φιλοδοξεί να δώσει νέα μάχη, ελπίζοντας πως οι Εφέτες και οι ένορκοι θα καταλήξουν σε μία ευμενέστερη κρίση για τον ίδιο.

Ρεπορτάζ: Βαλέρια Δολαψάκη

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση