Σύλληψη 66χρονου για βιασμό ανηλίκου στην Κρήτη – Ταυτοποιήθηκε και 49χρονος (video)

ΒΙΑΣΜΟΣ

Νέα τραγική περίπτωση βιασμού και εκπόρνευσης ανηλίκου αποκαλύφθηκε, αυτή τη φορά στην Κρήτη, με θύμα ένα αγόρι. Ήδη, έχει συλληφθεί 66χρονος από το Ηράκλειο ενώ έχει ταυτοποιηθεί ένας άντρας, -γιατρός στο επάγγελμα-, και αναζητούνται άλλοι δύο.

Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα ανήλικο αγόρι που φέρεται να έπεσε θύμα ενός 66χρονου άνδρα στο Ηράκλειο. Ο κατηγορούμενος – μουσικός στο επάγγελμα – σύμφωνα με την προανάκριση που διενεργήθηκε, φέρεται να βίαζε κατ` εξακολούθηση το παιδί από όταν ήταν μόλις 13 ετών.

Πότε ξεκίνησε η ιστορία που έρχεται τώρα στο φως και πώς αποκαλύφθηκε

Η κακοποίηση του παιδιού σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει διάρκεια τουλάχιστον τρία χρόνια, από το 2020 δηλαδή. Η υπόθεση όμως ήρθε στο φως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, όταν το αγόρι έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στην οικογένειά του για το δράμα που φέρεται να βίωνε. Αμέσως η μητέρα το κατήγγειλε στην αστυνομία και συνελήφθη ο 66χρονος.

Ο συλληφθείς μάλιστα είχε κανονίσει “ραντεβού” στον ανήλικο για να συνευρεθεί με τρεις διαφορετικούς άνδρες. Ο ένας εξ` αυτών ταυτοποιήθηκε ενώ αναζητούνται άλλοι δύο οι οποίοι φέρεται να βίασαν το παιδί. Ο ταυτοποιημένος άνδρας είναι ένας 46χρονος γιατρός. Για αυτό και το Υπουργείο Υγείας έχει ζητήσει να διασταυρωθεί από την εισαγγελία αν είναι νοσοκομειακός γιατρός και σε αυτή την περίπτωση θα τεθεί σε αργία.

Οι αρχές ψάχνουν να βρουν ποιοι βρίσκονται πίσω από 29 πλαστά προφίλ

Ο 66χρονος σύμφωνα με πληροφορίες κοινοποιούσε φωτογραφίες και βίντεο με γυμνό περιεχόμενο του ανηλίκου στο διαδίκτυο. Είχε δημιουργήσει τρία ψεύτικα προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να συνομιλεί με άλλους χρήστες και ανάγκαζε το παιδί να στέλνει πορνογραφικό υλικό. Στο μικροσκόπιο λοιπόν των αρχών έχουν μπει 29 προφίλ χρηστών οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ο μουσικός σύμφωνα με την δικογραφία που σχημάτισε η αστυνομία αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και οπλοκατοχή.

Ρεπορτάζ: Βαλέρια Δολαψάκη

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση