Εκλεκτούς μεζέδες σε σκυλιά σερβίρει ένα pet friendly καφέ στο Παγκράτι

kafe_gia_skylous

Το πρώτο καφέ, αποκλειστικά, για σκύλους λειτουργεί στο Παγκράτι και η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Μαίρη Σκανδάλη, βρέθηκε εκεί για να συνομιλήσει με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για το εγχείρημά τους.

Cup cakes και άλλους εκλεκτούς μεζέδες χωρίς ζάχαρη, έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν στα συμπαθή τετράποδα οι φιλόζωοι ιδιοκτήτες της επιχείρησης σε έναν χώρο που λειτουργεί ως all day καφετέρια τόσο για τους ίδιους όσο και για τα κατοικίδιά τους.

«Κατά βάση είναι ένα ζαχαροπλαστείο, bakery (αρτοποιείο) το οποίο το συνδυάζουμε και με ένα κομμάτι pet bootique και λίαν συντόμως θα έχουμε και στο κομμάτι της φρέσκιας μαγειρευτής τροφής την παροχή αυτή για τα σκυλάκια» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Συνδέσεις» ο επιχειρηματίας λέγοντας ότι το ρόφημα που προσφέρουν στα σκυλιά είναι το λεγόμενο «πάφι», χωρίς καφεϊνη.

«Έχει μεγάλη απήχηση. Το κοινό του Παγκρατίου είναι πολύ φιλόζωο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι από την ανταπόκριση του κόσμου» δήλωσε ο κ. Νίκος Τσουρούτας ο οποίος έδειξε πίσω από την καλοστημένη προθήκη τα εδέσματα με σαρδέλα, με χαρούπι και κοτόπουλο, σε εμφάνιση που παραπέμπουν στα γλυκίσματα ενός ζαχαροπλαστείου.

Πηγή: Συνδέσεις | ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Συντακτική Ομάδα ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση