«ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ»: Η «γιορτή της δημιουργίας» | 17 έως 19 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (video)

xeirotexnika-1220x370-1

Πλούσια, αναβαθμισμένη και πιο δυνατή από ποτέ, επέστρεψε η μεγάλη έκθεση Δημιουργίας «Χειροτέχνικα», μετά από την αποχή που επέβαλε η πανδημία.

Το ραντεβού όλων των φίλων του χειροποίητου είναι κλεισμένο στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου 17-18-19 Μαρτίου 2023. Μην το χάσετε!

Με την εμπειρία των 16 προηγούμενων διοργανώσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα, που επισκέφθηκαν περισσότεροι από 100.000 φίλοι του χειροποίητου, ιδιώτες και επαγγελματίες, η «Χειροτέχνικα» μπαίνει σε μία νέα εποχή και μας περιμένει να το γιορτάσουμε.

Η τριήμερη γιορτή της δημιουργίας, περιλαμβάνει: έκθεση με υλικά και εργαλεία όλων των κατηγοριών (ζωγραφική, πλέξιμο, ράψιμο, διακόσμηση, μαγειρική, κηπουρική, DIY) craft rooms με ζωντανά σεμινάρια μαθήματα για μικρούς και μεγάλους παρουσιάσεις τεχνικών από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου φεστιβαλικές εκδηλώσεις- έκπληξη.

Στη «Χειροτέχνικα» βρίσκουν ό,τι χρειάζονται, ήδη από το 2011 που πραγματοποιήθηκε η πρώτη έκθεση, όχι μόνο οι επίσημοι crafters, αλλά και οι απλοί λάτρεις του χειροποίητου.

Προσφέρεται ενημέρωση για ό,τι νέο υπάρχει στο χώρο, για νέες τεχνικές και τάσεις σε κάθε τομέα, αλλά και δυνατότητες συνεργασιών σε κάθε επίπεδο.

Στη «Χειροτέχνικα» ακόμη κι αν νομίζετε ότι «δεν πιάνουν τα χέρια σας» σίγουρα θα βρείτε το νέο σας αγαπημένο χόμπυ, για δημιουργία, εκτόνωση και υγεία!

Δείτε trailer της διοργάνωσης

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης για περισσότερες πληροφορίες

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ

Η πρώτη έκθεση πραγματοποιήθηκε το 2011 με πρωτοβουλία του ftiaxto.gr.

Μετά από 13 χρόνια και 16 διοργανώσεις το Management της έκθεσης αναλαμβάνει η εταιρεία Demand Fairs & Media, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων και φεστιβάλ, αλλά και των επαγγελματικών εκδόσεων.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ertnews.gr