Λάρισα: Γνωστό μεζεδοπωλείο έκλεισε μετά από 20 χρόνια – Χαμός στο αποχαιρετιστήριο γλέντι

Μετά από 20 χρόνια λειτουργίας ένα μεζεδοπωλείο στο κέντρο της Λάρισας «έβαλε λουκέτο» και αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα ξέφρενο γλέντι, από το οποίο δεν έλειψαν εικόνες με πέταγμα τραπεζιών και σπάσιμο πιάτων.

Ο λόγος για το μεζεδοπωλείο «Τετάρτη» στην περιοχή του Φρουρίου στη Λάρισα, που για χρόνια μεσουρανούσε στην διασκέδαση των Λαρισαίων, και έκλεισε οριστικά την Τρίτη, με πλήθος κόσμου να σπεύδει για ένα τελευταίο γλέντι.

Ξέφρενο γλέντι

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το μαγαζί, αναγκάστηκε να κλείσει για γρεφειοκρατικούς λόγους. Είχε ανοίξει τις πύλες του πριν 20 χρόνια, ως εναλλακτικό οινοφαγείο και τσιπουράδικο, έγινε στέκι και κατάφερε να μπει στις καρδιές πάρα πολλών Λαρισαίων, όλων των ηλικιών που πέρασαν φανταστικά βράδια, αλλά και μεσημέρια εκεί, με τρελά γλέντια.

Τo τελευταίο γλέντι έγινε την περασμένη Τρίτη με θαμώνες, φίλους, εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού να τα «σπάνε», στην κυριολεξία. Μάλιστα η πλατεία στο Φρούριο έξω από το μεζεδοπωλείο ήταν γεμάτη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση