Οι τελευταίες αγορές για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι – Πότε κλείνουν τα καταστήματα

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η αγορά, λίγες ώρες πριν την έλευση του νέου έτους. Οι καταναλωτές κάνουν τα τελευταία ψώνια για το εορταστικό τραπέζι, ενώ αρκετή είναι η κίνηση και στα εμπορικά καταστήματα, τα οποία σήμερα θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 20:00.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στη Βαρβάκειο αγορά, όπου οι καταναλωτές σπεύδουν να κάνουν τα ψώνια τους για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε καλές τιμές, διατυμπανίζουν οι κρεοπώλες. Αρκετοί είναι οι πολίτες που επιλέγουν την Βαρβάκειο αγορά, διότι, όπως λένε, οι τιμές είναι καλύτερες συγκριτικά με τα συνοικιακά κρεοπωλεία και τα σούπερ μάρκετ.

Αναφορικά με τις τιμές των κρεάτων στη Βαρβάκειο, οι καταναλωτές θα βρουν το αρνί και το κατσίκι 9-10 ευρώ το κιλό, το χοιρινό 4-5,5 ευρώ το κιλό, το μοσχάρι 6,5-10 ευρώ το κιλό και το κοτόπουλο 3-3,5 ευρώ το κιλό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γαλοπούλα έχει εξαντληθεί τις τελευταίες ημέρες.

Η Βαρβάκειος θα μείνει ανοιχτή έως τις 18:00, για να εξυπηρετήσει όσους θα σπεύσουν για τα τελευταία ψώνια.

Κορυφώνεται η κίνηση στην αγορά – Το ωράριο των καταστημάτων

Στο κέντρο της Αθήνας, η Ερμού έχει πλημμυρίσει από κόσμο ο οποίος ψωνίζει επωφελούμενος από τις προσφορές των καταστημάτων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αγορά έχει κινηθεί ικανοποιητικά τις γιορτινές μέρες. Στις αγορές των καταναλωτών, την τιμητική τους έχουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σήμερα θα είναι ανοιχτά έως τις 20:00.

Ρεπορτάζ: Ρεγγίνα Σαβούρδου, Μαίρη Σκανδάλη | ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Αφήστε μια απάντηση