Έπιασαν φοιτήτρια στο αεροδρόμιο με sεx toy: Γιατί προκάλεσε συναγερμό το περιεχόμενό του [φωτο]

Μια φοιτήτρια Νομικής από την Αυστραλία μπήκε σε μπελάδες καθώς περνούσε από την ασφάλεια αεροδρομίου, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε ένα sex toy, μέσα στο οποίο είχε βάλει τις… στάχτες του νεκρού συντρόφου της, όπως λέει η ίδια σε ένα viral βίντεο στο TikTok.

Η 23χρονη Sarah Button επρόκειτο να επιβιβαστεί σε πτήση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όταν σήμανε συναγερμός.

«Πήραν εμένα και τη φίλη μου στην άκρη χωρίς να δώσουν πολλές εξηγήσεις», σημειώνει, προσθέτοντας ότι αναγκάστηκε να καλέσει τον πατέρα της για να ζητήσει βοήθεια από την πρεσβεία της Αυστραλίας.

Η Button, το βίντεο της οποίας στο Tiktok έχει συγκεντρώσει 4,9 εκατομμύρια views από την Πέμπτη, ανέφερε ότι ο νεκρός σύντροφός της τής έδωσε το sex toy ως ένα αστείο δώρο πριν από τον θάνατό του, σύμφωνα με τη New York Post.

«Αρχικά προοριζόταν ως ένα αστείο. Ειλικρινά είναι το πιο αστείο πράγμα που έκανε ποτέ, θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με αυτό».

«Μου αρέσει επίσης που τον παίρνω μαζί μου σε μέρη όπου είχαμε ονειρευτεί να πάμε», προσθέτει.

Η ασφάλεια του αεροδρομίου όμως ανησύχησε και δεν γελούσε καθόλου.

«Τους εξήγησα τι ήταν, ήταν όμως μια γυναίκα εργαζόμενη που δεν καταλάβαινε και οι άντρες εργαζόμενοι δεν ήταν χαρούμενοι με τη χυδαιότητα όσων προσπαθούσα να εξηγήσω».

«Μια ώρα αργότερα, ένας ανώτερος υπάλληλος ήρθε και μας έβαλε να υπογράψουμε ένα πολύ μεγάλο έγγραφο και είπε ότι αν βγαίναμε από τις πόρτες θα μας συλλαμβάνανε».

Τελικά τις άφησαν να φύγουν, δεν είναι όμως ξεκάθαρο αν μπόρεσε να πάρει και το παιχνίδι της μαζί.

Η ιστορία αντιμετωπίστηκε με χιούμορ από τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. «Και μετά λένε ότι ο ρομαντισμός έχει πεθάνει», αστειεύτηκε κάποιος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αφήστε μια απάντηση